И аз обяснявам, че се форсирал малко. Вие сте си нон стоп на форсаж, как ще ме разберете.
И аз обяснявам, че се форсирал малко. Вие сте си нон стоп на форсаж, как ще ме разберете.
И ся кво - няма сделка, а много напъни имаше
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Все едно, тук всеки си говори едно към .....
Аха,. Тестваме изкуственият интелект на гооглето.
Твоя работа, ама от тук насетне да плюеш по климатика ще бъде нелепо. Имал си опция да го махнеш, имаше и човек да го вземе. Нали така? А не го направи сори, но ...
Не се притеснявай. Вчера началника ми се оплакваше, че Nocria 18 му дефроства яко, на всеки час. Каза, че питата всеки път си е била сериозно заскрежена. Той, нашия я боднал в една къща, май е даже и без изолация и я напъва на 25 гр. задание в 50-тина м2.
Sent from my iPhone using Tapatalk
И нашия сигурно я пуска само вечерта за по 2-3 часа, като калорифер. Тя памън отвърне въздуха и off. Ма не става.
Климатика работи много добре, доволен съм. Започвам втора зима. Но може ли да се направи така, че като достигне зададената вътрешна температура да си вдига жалузите нагоре. Няма как да се сложи на друго място и ми духа на врата. Вдигнал съм жалузите малко по нагоре, но така топли по малко. Ако се пипне софтуера?!
Всъщност ситуацията е съвсем друга. Пречката, която споменах, ще е в ущърб на купувача, така че човекът сам се е отказал на този етап.
Колкото до машината. Добре работи, хубав климатик е, но определено не съм привързан към начина му на работа, както към DIAMOND и 12LSR. Безразлично ми е, така че нищо не окончателно.
Разбрах, milanov, щом не може, здраве да е.