При всички Фуджици при дефрост се вдигат клапите и мига оперейта.
При всички Фуджици при дефрост се вдигат клапите и мига оперейта.
Само една машина имам от триото (14 нокриа) и при нея при дефрост клапите се свалят до най долно положение... което намирам за дразнещо...
Тоест при по-скъпите модели ги сваля а при по-евтините ги вдига... странно инжинерно решение.
Бих предпочел или да не ги мърда въобще или на ги дига до най-високо положение.
Lt - премиум, вдига ги, мога и да го снимам. ГолЕм праз с тия клапи. На нокрията пък въобще не съм и обръщал внимание.
Са' гледах и на етерията, като сложих клапата на ауто, при дефрост я прибра, след минутка или две я отвори, след което я пусна додолу. На LT лицевия панел не се прибира, което предполагам е и при LUCA. Понеже при при режим отопление климата насочва клапата, право надолу, което е и логично при дефрост я извравнява в хоризонтално положение. Нокрията ме мързи да я гледам. Поздрави!
ПП - спирам, че всички тук пишем за своето си, което не е LUCA!
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от mkukas; 02-01-17 в 18:50.
Аз също имам LUCA и това ме заинтригува и го провах.Ти сигурен ли си ,че ако му зададеш ръчно вентилатора на High климатика просто не подминава зададената температура и да изключва,вместо да премине в режим Quiet?При мен стана точно това при зададени 24° достигна 26°+ премина в режим Quiet ,но и изключи компресора отвън,което според мен не е идеята.После пак яко форсиране на вентилатора на макс и пак на Quiet с изключен компресор и чака да спадне температурата.
Може би си зависи от самото помещение,топлозагуби и т.н.
А аз си мислех, че само моите клими били ....."Убавци".
Объркал си се )) Тия си бачкат!
LUCA като излезе в off не мърда клапата, правилно ли съм разбрал?
А върти ли турбината в off?
Ми да ти отговорят
При спиране на тока помни ли положението на клапата?
Този пост е редактиран от vaniosl; 02-01-17 в 21:10.