Извинявайте гопода, но много от вас пишат, че явно има тази функция за филтрите....Как се активира от дистанционото?Има компинация...Има тази функция,като опция, но била изключена от завода.Така прочетох в този форум от др.член...Има и др.хора, които пишат за това.
Има я,да.Но пак ти казвам,че е на определено време и не зависи от замърсеноста на филтрите.Давам ти пример защо е излишно.Правиш го на 400 часа.Това са две седмици и 3-4 дена.Първия път ще светне примерно в сряда,после в неделя,после във вторник и тн.Да,ама през седмицата като си на работа,кой ще ги чисти тия филтри.Не е ли по-удобно да си знаеш всяка втора събота или неделя да ги почистиш филтрите.
Реших да споделя нещо, което изключително много ме впечатлява. Днес навън беше слънчево и сградата се е постоплила. Машината е настроена на 21 градуса, swing, high вентилатор. Работи он/оф, като повечето време почива. Включва се само в Quet режим
Стана ми леко хладно и настроих 23 градуса. Машината почна да работи по-често, но пак не усили вентилатора. Абсолютна тишина - стоя до климатика, за да разбера, че работи. Дори Swing режимът почти не се чува. Моторите са изключително тихи.
Чак след около 10-минутна работа машината се усети, че и трябва повече сила и включи на втора степен на вентилатора. Много елегантно работи!
Машината е блестяща! Ако имаше разскрежаването на Мицубиши, това щеше да е най-добрият продукт на пазара. Жалко...
p.s.
Лека-полека марката ме грабва и почвам да ставам привърженик Между другото по същия начин работи и Sharp AY-XPC12LSR
Честита Баба Марта! Живи и здрави!
Този пост е редактиран от babati; 02-03-17 в 03:02.
Браво. Ето, като работи адекватно една машина всички са доволни.
"Изпъшкването" зависи от натовареността на машината в момента на превключване. При мен се случи един-единствен път, при първия му в живота дефрост. От там нататък, при темперирано помещение, обръщаше цикъла прилично тихо. Не пречеше на съня.
Зависи само ако не е читав алгоритъма на обръщане .
Като искаш читав алгоритъм, купуваш от високия клас европейки. Или ритнат чайник, като алтернатива. Важното е, че е тих и работи много добре.
Така от 500-600 вата ако ще ми щрака 4-пътния ,дали не мога да го наритам към ОЛХ
Алекси, наясно ли си въобще кога и как превключва четирипътния вентил? К´ви са тия ватове, ´дето си писал??
Темата станала 17 страници. Тук колкото повече чета все повече ми става ясно, че е място за чесане на езици.
Съществената информация като начин на работа е в рекламните брошурки. Какво не ти стана ясно?