Няма ги.
Последните постове ставаше въпрос за ZSX-S, така че за тях питах. Ще звънна утре.
Има само ZS-S в основния цвят, ZSX-S и другите цветове на ZS-S към май месец.
Сравнявайки ZS-S с машини от същия клас на други производители изглежда, че минимума вече поне на хартия е достигнал същите нива и никак не е по-висок, както беше при предишните модели.
При ZSX-S на хартия се вижда че е с по-висок минимум от този на високия клас на Toshiba примерно.
Тук е мястото на професионалистите във форума да внесат яснота по тези съмнения ако са имали досег до машината вече.
А, защо не и вносителя за България да предложи повече реална информация или ревю на продукта.
Минимума на коя степен на турбината се специфицира? Максимума нали е при максималната степен, минимума при коя е -първа?
Пичове, врътката с минимума е запазена марка за някой модели. Няма нужда да търсим под вола теле. Важното е да топли и да доставя комфорт на ползвателите си.
SRC 25 ZS-S има ниво на шум 19dB(A) срещу 21 за ZM-S. Който има сервизните да каже тези 19dB на първа степен дали не са постигнати с намален дебит/обороти на турбината и от там и минимума минимизиран с 20-30%. Предположение само.
При мен даже в това топло време не изключва, работи ми нон-стоп на минимум. При външна 21-22 градуса вече почва да работи он/оф, но не много често, някъде около един път на половин час спира, което не ме дразни. А за мицубишита много се съмнявам, че ще работят без да изключват компресора в това топло време.