bibobore, пробва ли го това:
"....Я го нагласи на 30° на охлаждане и го включи от червеното копче на дистанционното. Интересно ми е zs-s дали ще включи компресора и колко време ще работи. /при стайна с няколко градуса по-ниска от зададената/.."
bibobore, пробва ли го това:
"....Я го нагласи на 30° на охлаждане и го включи от червеното копче на дистанционното. Интересно ми е zs-s дали ще включи компресора и колко време ще работи. /при стайна с няколко градуса по-ниска от зададената/.."
Някой има ли информация, относно "окото" на ZSX моделите... По-конкретно, само в режим 3-D Auto ли работи или не?
Кондекс се мъчат да открият топлата вода на маркетинга:
Най-икономични конвектори и климатици
Само да вметка, че българите не са аборигени.
Да не би някой от там да чете форума.... Вместо да си гледат техните машини се занимават с чуждите.
Здравейте. След бая ровене, четене и чудене , накрая избрах едно MHI 35 ZS-S. Понеже ще го монтират на мястото на друг, а там дължината на тръбите е метър ,метър и малко, това трябва ли да ме притеснява. Понеже чета тук за едни изисквания за дължини. Трябва ли да държа на тях или не е фатално и с къс тръбен път. Благодаря !
В понеделник се обади до вносителя и попитай за тръбният път. Предният модел zm-s при дефрост има едно изпуфкване. Дали е от тръби, дали е от модел, дали на новият са го оправили, но първият път като ми пуфна си изпуснах чашата. Нещо се бях покатерил на едно столче и му гледах консумацията...стресна ме.
Така и така още не е монтиран, попитай.
Благодаря за съвета. Притеснява ме отоговпра им, щото и двете тела са позиционирани есктра сега и ако трябва да удължавам тръби...не знам
Всичко зависи на какви хора ще попаднете при монтажа - ако са съвестни и знаят какво да правят, няма да имате грижи.
Два броя прясно монтирани 20zs-s
Има още да се пооправят някои детайли, но работят добре. Сглобката изглежда по-евтино направена от ZMX-S серията.
След първата си профилактика изглежда като нов. Доста мръсотия беше набрал по турбината за разлика от Урурото, което беше доста по-чисто отвътре. Поне този се рязглобява и чисти по-лесно.
Ай честито.
Ще те разпитвам зимата за някои детайли по работата им. И понежа са два ще си много обективен.
Честито за новите придобивки! Със здраве и кеф да си ги ползваш! Стискам палци идващата зима в Пловдив да не е като миналата и като тази през 2012 г., иначе ще ти се наложи да махнеш гофретата на външните тела и на долното няма да му е много добре.
Здравейте, от 7 дни издирваме нов климатик след като Fujitsu General asyg18lfca удари грешка 9-4, според ръководства или компресор или ПЦБ електронен блок. Както и да е апартамента е 'двустайна' кутийка със площ 45 квадрата, та само на климатик се топлим/охлаждаме.
На път съм (още днес) да ида и да купя това: https://*********/invertoren-klimatik...tu-klas-a.html
Като изчетох мненията Ви от 106-та страница до 114 смятам, че ще е по-добро от това: https://*********/klimatici/invertore...-e-shorai.html
Тошибата има 2 години повече гаранция, което мен лично ме блазни като знам, че климатика който ще изхвърляме сега има 19 сервизни посещения в рамките на 34 месеца, двайстото дойде на 38 мия месец и уви твърде късно.
Ще съм благодарен за отзиви / съвети.
Благодаря - Георги.