Актуалния модел , също ли е толкова добър ?
Актуалния модел , също ли е толкова добър ?
Предполагам.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Сдобих се със
Hitachi RAK35RPC - за хола
и
Mitsubishi SRK35ZS-S Premium
Когато имам впечатления ще ги споделя , за сега съм удовлетворен от слабия шум , може би защото сме свикнали да спим на електрически влагоабсорбатор.
Този пост е редактиран от avenger; 16-05-17 в 21:33.
В това време всички климатици са тихи, така че никакви впечатления за шум не са меродавни.
От Хитака ще си не само доволен ами и очарован.
Благодаря Неца, един приятел има само че по стария модел RPB и зимата макар и на високо където духа много и в Русе отново , нямал никакви грижи , а той обича да ходил по къси панталони и тениска зимата...
докато аз държа темп. в стаите да са 19-21 градуса
- - - - - - - - - -
колко и да са шумни , влагоабсорбатора е 43 dB , мисля че няма да надхвърлят тези стойности вътрешните тела.
Новия Mitsubishi heavy SRK ZMX-S е вече в Condex,мен ме интерисуваше 18-ката ,но като разбрах цената.....3400,бг.пара,с 250-300лв над стария.Стария ми го предлагат в Бъргас за 2900 с отстъпката,а новия 3200,та въпроса е дали си заслужават тея 300 отгоре?!?!
За 13.5м2 стая в Бургас с една външна стена (в бъдеще към остъклена тераса) дилемата е 20ZS-S или 25ZS-S?
Нова кооперация, тухла с изолация и ПВЦ дограма. И двете клими са с висок минимум, въпросът е 20-ката дали ще кляка в студовете да кажем при -10С
Слагай нещо на 100 волта в тая малка стая.
Да бях от Пловдив лесна работа, в Бургас е по-сложно, а ремонта не може да чака да се появи нещо свястно на 100V. DR-ки само дърти набори и от 40-ка нагоре се намираха като питах. ОК, ще пробваме с 20ZS-S засега.
Днес ми поставиха MHI SRK ZSX-S 50,като за начало нямам впечатления,единствено като го изпробвахме на студено на всички степени ми баправи впечатление ,че на 1 и 2 степен е много безшумен ,на 3 започва да се долавя шум,а на 4 е шумен,но не дразнещо,което ме изненада и си мисля,че това обезшумяване идва от тази голяма ламела,през която излиза въздуха и от там по-малкото съпротивление,което среща.Доволен съм и външното тяло си е тежичко,мисля че беше 45кг
А новите модели 50,60ZSX-S с какво са по-добри от предходните? Гледам по техническа информация при - 7 и при -10 новите имат по-малка максимална мощност, въпреки по-високия максимум. При номинални мощности, при различните температури им дават еднакви стойности. Също така температурния диапазон, в режим отопление, е вече до -20 при новия модел. Объркан съм, с какво реално си заслужава повече новия, спрямо предишния, освен дизайн?
Този пост е редактиран от rosswen; 07-06-17 в 11:24.