Абе не е това проблема ,ама на дъното му просо сеете .. ако е читава машината такива проблеми няма ,както и да я монтираш .. но тя е нисък клас .
"И нещо друго ми направи впечатление като допра ухо до климатика се чува същият този звук по стената"
От вътрешното тяло или от външното е този звук?
Като чета за проблемите, които имат някои потребители на MHI започвам да се отказвам от смяната на моите ME. Работят перфектно ( като изключим размразяването по часовник) под 0°, при зададени 21°. Работят много тихо и размразяването е неосезаемо, защото са няколко и всички врати са широко отворени.[emoji485]
Отправлено с моего LG-H990 через Tapatalk
То и темите, свързани с МЕ ако четеш, с все същите впечатления ще останеш. И Дайсейкай немалко го плюха. Просто тук пишат повече хората, които имат проблеми, а не тези, които са доволни. Как пък на комшията ZS-S е тих на мушица и такива драми няма...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Имам и 2-та, но следващият, в детската ще е МХИ ZS. Плюсовете на МЕ ги има и МХИ-то. При он/офф при МХИ никога не се чува шум от фреон, за разлика от МЕ-то (и 2-те машини са с около 3м тръбен път). Дефростът на МХИ е по-добър, по-добре запазва мощност при отрицателни температури и управлението на турбината при вентилатор Ауто е в пъти по-добро (на МЕ е ленива). С две думи, винаги бих взел МХИ пред МЕ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
А бе, къде е било -10 тая нощ?! Сигурно затова клипът не се качва .