Зададох 24С и вече 1ч 30 мин не е спрял,явно наистина е преоразмерен,но с по-високи градуси ще спасяваме положението,иначе on/off и размразяването му са перфе
Зададох 24С и вече 1ч 30 мин не е спрял,явно наистина е преоразмерен,но с по-високи градуси ще спасяваме положението,иначе on/off и размразяването му са перфе
Преоразмерен, колко да е преоразмерен. Зависи от заданието. Моят е същият, само че 60-ка, в 33м2 и постиянно отворени врати към 7м2 коридор. Аз, обаче под 23гр. не го свалям, дори и през нощта. За седмица, при температури от +8 до -7 да съм го хванал 1-2 пъти да изключва. Вдигни и на тая ламя градусите поне на 23-24гр. Имай в предвид, че дебитът ти е голям дори и на low.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Няма проблеми вече с вдигнати на 24С заспа(вече 3 часа няма он/офф,а беше през 15-20мин.),ако трябва в по-топлите дни ще отварям и към коридора.
Инвертор , колко да е инвертор ? Как може да се преоразмери най-висок клас инверторен климатик с минимално топлоотдаване от 600 W в помещение 30 кв.м. ако данните по сервизните са верни ?
При мен си работи перфектно. Много рядко изключва, струята си се усеща леко хладна, когато си поддържа и не са много ниски температурите. Кусури винаги може да намери човек, който само търси такива. Истината е, че машинката, поне в мойто помещение работи чудесно засега.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Аз кусури не търся изобщо . само че сравнявам всичко с един истински инвертор за мойте разбирания . който работи в 17 кв.м. добре изолирано помещение , поддържа си температурата и никога не изключва , въпреки че според форумните разбирания е доста преоразмерен .Честит празник
Това,където го написах за зададените 22С и честия он/офф при външна от -2С изобщо не го направи,а он/офф-а започна да го прави при външна 3-4С и силно слънцегреене в стаята,но както казах при вдигане на градусите от 22 на 24 няма и помен от он/офф,така ,че явно съм се заблудил,но да го кажем това са тънкости при климатизацията,а иначе самия ZSX за сега си е перфектен,както и 25-цата ZS-S в по-малката стая,тихи,топлещи и комфортни,само където за сега липсва големия студ от миналата зима да ги тестваме на ниво
Честита Коледа на притежателите на хевита. Честита Коледа на всички и повече усмивки.
Здравейте и от мен вече съм собственик на хеви 35ца!! Първите ми впечатления са добри.Но защо се чува компресора вътре (трррррр) такъв звук издава и нормално ли е?
- - - - - - - - - -
Помагайте