[QUOTE=божо
Тая нощ искърти стените беше около минус 10.Нещо не мога да кача клипа[/QUOTE]
Това в BG ли е
божо, дай някакви снимки на външното. Да не е хванато за някакви трегери/греди/парапети. И при мене на предният модел има прррр, но в стаята не се чува.
Ей сега го погледнах, и това прррр се заглушава от външният вентилатор (който върти на максимални обороти) и на практика се чува само шума на вентилатора (леко буботене), но в стаята не. (т.е. съесем леко доловимо е)
Божо, махна ли задната решетка?
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
това за инвертори ли говорите .. щото тоя модел с минимума си от 300 вата за мен не е инвертор ..
Нека споделя малко отзиви от днес, от 50ZS-S на комшията. Остави ме да го поръчкам и да си правя експерименти, тъй като възнамерявам да слагам 20-ца от този модел в детската, а и доста помия се изля върху модела в последно време. Първо го накарах да влезе он/офф. Супер незабележимо, няма никакъв форсаж на турбината, шумове от фреон и пукания на пластмаси. По-тихи клапи не съм срещал, дори на ZSX-а ми се струват по-шумни. По-тихи са и от тези на МЕ-то в спалнята, смятах, че по-тихи няма накъде (и 2-те машини са среден клас). Просто супер тиха машина, от към тишина сигурно превъзхожда доста машини от високия клас. Турбината е тиха дори и на Med. Излезнах да чуя външното - и то работи тихо (температурата навън беше около +2 градуса). Вече нямам никакви съмнения относно избора си за клима в детската. По-тиха машина, с тези параметри и на тази цена, надали ще намеря (нова).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Alexi, новото моделче май слизаше колкото дайсейкай. По нагоре в темата се споменаваха 190W.
- - - - - - - - - -
Вкара ли го в този on/off където е 10мин работи 4почива.
Този пост е редактиран от milanov; 31-12-17 в 18:07.