По темата за дефрост.Днес във Видин точно 0 градуса-мъгла,вали лек сняг и е 98% влажност.Един дефрост в 15.20 и един в 18.00.Зададени 22 градуса-ауто.Не се чува нищо-само мига лампичката.И двата дефростта продължиха около 3-4 минути максимум.
По темата за дефрост.Днес във Видин точно 0 градуса-мъгла,вали лек сняг и е 98% влажност.Един дефрост в 15.20 и един в 18.00.Зададени 22 градуса-ауто.Не се чува нищо-само мига лампичката.И двата дефростта продължиха около 3-4 минути максимум.
Честито, със здраве да си го ползваш! Да ти служи вярно дълги години. Ще чакаме отзиви.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Благодаря,на първо четене доста тихо вътрешно тяло,много приятно полъхва топличко хем се е кротнал на 190вата.
Честито и от мен!
Чакай да темперира помещението и ще видиш как на най-ниската степен на вентилатора няма да можеш да го чуеш, а си духа доста топло. Всъщност щом си паднал на 190 вата значи е темперирано вече.
И аз съм от 5 дни със MHI-25 ZS-S, настроен на Heat./Auto/24°. Така настроен, измервайки го с ватметър, работи на цикли, редувайки консумация от 750W, 350W, 20W.
17 м2 квадрата стая, темперирана, не съм го виждал да пада под 330W. По зададените от мен тарифи за ел. енергия, а именно дневна/нощна 16ст./6ст. ми дава разход между 0,90 лв. ~ 1.10 лв. за 24 часа.
Меря със следният уред: http://www.stbbg.com/?page_id=21&record_id=10508
Да, това и на мен не ми харесва. Замисълът, предполагам, е струята да е по-топла, за да не внася дискомфорт в студа. При мен, с 60-ката няма проблем от 0 надолу, он-офф няма, но помещението е голямо и загубите стават по-големи от минимума.
Sent from my iPhone using Tapatalk