Страница 7 от 231 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 3463
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2007

Re:Климатици MITSUBISHI

благодаря- то и сам се сетих....ама късно

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Аз ,не мога да повярвам ,че едно Мицубиши 28-ца, което сигирно отдава номинални 3.6 киловата при отопление ,не може да се справи с 22 квадрата стая.Колкото и да е студена.Все пак навън е около нулата.При вентилатор на макс и климатик който работи постоянно и не се изключва.....

4. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Вярваш или не ,факта е че човека има климатик за ~ 1600 лв, които се оказва малък за стаята му.

5. Тук е от
    Nov 2007

Вярваш , не вярваш- не съм седнал да пиша , защото съм много доволен-пиша защото с вашите отговори се убедих че съм прав , а от фирмата ми се правят на интересни-сега съм с една идея по-умен и 1 700 лв по-олекнал, а ползата все тая -преживях го-поне други да не се прекарват

6. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от georg
    Вярваш , не вярваш- не съм седнал да пиша , защото съм много доволен-пиша защото с вашите отговори се убедих че съм прав , а от фирмата ми се правят на интересни-сега съм с една идея по-умен и 1 700 лв по-олекнал, а ползата все тая -преживях го-поне други да не се прекарват
    ...Ама така може и да объркаш много хора.Аз със 28-ца инвертор ,отоплявам 29 квадрада относително топла стая и при сегашните външни температури около нулата ,климатика постоянно изключва ,защото подминава зададената температура... ...На мен ми е любопитно дали изключваш климатика и дали вентилатора е на що-годе високи обороти.Ако е така и в помещението има мебели, би трябвало в тях и в стените да се акомулира достатъчно топлина ,която после само трябва да поддържаш.Номинални 3.6 kw ,са две духалки .Ако искаш да помогнеш на някой ,опиши по-подробно това помещение и техническите характеристики на климатика. В руските сайтове, където много подробно се обясняват нещата , за 22 квадрата биха препоръчали приблизително 25-ца ....Между другото така посочените от теб обозначения на модела , не намира нищо.

7. Тук е от
    Nov 2007

оки- модела е посочен по -надолу , производството е 2007 година -поне тази разчитам сред йероглифите, мощности на отопление -дадени са между 3,3- 3,7kw, за охлаждане не се сещам, защото сега не съм на тази вълна.Климйатика не се изключва -прз деня е намален на 20 градуса, докато ни няма , усилваме го като се приберем.стаята е както казах 22 кв.,мебели- един диван , другото са маса, столове , вградена кухня.Стените са си студени, около нас още няма съседи и е външна стена с много прозорци- това също го бях споменал.Всеки си прави извода- но при мен повече от 20-21 трудно вдига

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Тука 90% живеят в блокове, които се отопляват и за това климатиците им се справят. И без отопление температурите им не падат под 15-16гр., защото комшиите ги топлят, а и доста от тях имат изолации. Някой беше писал, че с Дженеръл 12-ка топлел цял апартамент 65кв.м. Що не дойде да ми стопли къщата с 10-на външни стени и никой отгоре и отдолу с климатик. Нищо, че цялата къща е изолирана. Твоя случай е подобен. Спасението е да изолираш външните стени и да чакаш да се нанесат топлещите се съседи.

10. Тук е от
    Nov 2007

Ами -аз преди бях с National 12-ка -същата история- при вси чи климата си беше добър -същата история- чакам съседите

11. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от georg
    ..........стаята е както казах 22 кв.,мебели- един диван , другото са маса, столове , вградена кухня..........
    Значи щом има вградена кухня ,сигурно има и АБСОРБАТОР.Ако този абсорбатор е по точно АСПИРАТОР,от тези който извеждат въздуха навън през комина или през друг предназначен за това отвор,това означава, че когато работи изкарва и голяма част от затопления от климатика въздух навън.А ако работи на максимална степен,буквално за минути изсмуква всичкия топъл въздух и на негово место идва нов студен. Имай и това в предвид.

12. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

вие от 9 кладенеца вода му докарахте .. моя Фуджитсу 12ка примерно аспиратора изобщо не му влияе ,той си поддържа колкото съм му задал ...

13. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007
    Живее в
    Варна

Зависи какъв ти е аспиратора,не подвеждай хората

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от pgv70
    Зависи какъв ти е аспиратора,не подвеждай хората.
    Мисля , че достатъчно добре съм обяснил за какъв аспоратор става въпрос и не подвеждам никой, а просто обяснявам от къде може да избяга голямо количество топлина. А ти ми посочи кой аспиратор на трета степен няма да изкара всичкия въздух от 22 квадрата помещение за 15 минути, та и за по-малко .....особено ако му помогнеш с едно малко процепче на леко открехнат прозорец.
    Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    вие от 9 кладенеца вода му докарахте .. моя Фуджитсу 12ка примерно аспиратора изобщо не му влияе ,той си поддържа колкото съм му задал ...
    След като ,човека си е купил вече климатика и съжалява за покупкта си ,е излишно да му обясняваме силата на мощните си машини.

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007
    Живее в
    Варна

Колега ,явно си се объркал нещо.Аз отговарям на Алекси,демек съм на твоето мнение че аспиратора дърпа много от топлината в къщи.В къщи съм със Евролукс-про мотор и смуче всичко.Вчера жената готвила 3 часа и като се прибрах вика климатика нещо не работи.Викам и как ще работи нормално като си надула ширма.Та такива работи.

17. Member
    Тук е от
    Oct 2007

pgv70 ... СОРИ,за объркването....,a мойта ,взе да пуши под аспиратора, че и студено навън.....полудял съм....,едвам я вразумих ,да е поне на на минималнa степен. ....и тва при затворени прозорци на кухнята , а леко отворено прозорче в детската.Сещай се, що беснея толкова.

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007
    Живее в
    Варна

Няма проблем разбира се и аз това и казвам ,като използва аспиратора да намаля гр.Такива са ко да праиш

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 231 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе