Страница 57 от 231 ПърваПърва ... 747555657585967107 ... ПоследноПоследно
Резултати от 841 до 855 от общо 3463
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re:Климатици MITSUBISHI

curizo-Зависи какво си очаквал,това е много субективно и не се мери и стандартизира.Комфорт-о,да! ,е кво повече???.Сега гледам във V-box новото М5 на БМВ. И аз очаквах много повече от кола за 150 хилки. Ама ако я оплюя във форума на БМВ,знаеш ли какво ще стане-Трета световна.
    Очо- .Нека си гледаме рахата,а останалите да мерят пустите 0,5° разлика.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от vanko68
    curizo-Зависи какво си очаквал,това е много субективно и не се мери и стандартизира.Комфорт-о,да! ,е кво повече???.Сега гледам във V-box новото М5 на БМВ. И аз очаквах много повече от кола за 150 хилки. Ама ако я оплюя във форума на БМВ,знаеш ли какво ще стане-Трета световна.
    Ванко, разликата е, че аз имам климатика в спалнята и някой работи по него ме дразнят, а ти си гледал клип по интернет. Поне можеше да не замръзва, ако не друго ................ Айде и дано някой ден да подкараш М6 на БМВ ............. преди третата световна.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

е,но никъде не каза че замръзвал.И как така комфорт с удивителен,а нещо те дразнело.Не се връзват думите ти.
    И не съм фен на БМВ,по-добре да подкарам Трибека.

5. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от vanko68
    е,но никъде не каза че замръзвал.И как така комфорт с удивителен,а нещо те дразнело.Не се връзват думите ти.
    И не съм фен на БМВ,по-добре да подкарам Трибека.
    То и аз съм фен на Субару, ама на Импреза, а за казването - казъл съм в темата за размразяването и до теб се допитах и Деан, ама явно си забравил ............ беше позамръзнал .......... обещавам в най-скоро време да постна и снимки ......... за да няма скрито-покрито..........

6. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Е, добре. Може пак да не съм в час, но горе долу чета всичко(не че го разбирам). Деян казва , че неговото MHI не ще да намаля оборотите на компресора, до това което ТОЙ очаква, т.е.очаква консумация от 90Вт, а кой е казал, че това е консумацията на климатика с работещ компресор? И кой казва, че е "върховно" климатика да ти отдава 500Вт, къде ги отдава? около себе си? Вкарвал 500Вт - топлина?? Вие знаете ли колко са 500Вт - топлина? Ще пукнеш от студ! А това, че харчи 90Вт е ясно, имаш вентилатори,електроника и подгряване на компресора! Това е минимума! (Днес гледах едни батерии(презареждаеми) пишеше: max 2600mAh и други на които пишеше :min 1600, max 1700, кои са по-добрите)Тия, дето пише 2600 не стават за нищо.. няма mn има само max

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

curizo-не се сетих за теб,сори.Аз карам Легаси,оглеждам се за Аутбек,а мечтая за Трибеката.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Недостатъка на МХИ....е един (за мен)че му замръзва тавата....но за радост на притежателите му не е съществен....климатика си е безшумен и без лед и с лед....а това че спира често мен не ме дразни...даже не го забелязвам....ако изкара 10тина години поне.... без да напомня за себе си .....ще му простя слабостите в характера......

10. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Защо все още не сте преместили за проба датчикът за стайна температура на вътрешното тяло, за да се провери дали причината е в него или в начина на монтаж на вътрешното тяло. Това действие технически трудно ли е за Вас.

Както подсказа и Venci_kk причината за изключванията на климатика преди достигане на зададената температура могат да се дължат освен от мястото където е поставен датчикът но също и от начинът на монтаж. Например, ако пред въздушната струя има препятствия или близка срещуположна стена създаваща зона на по-висока температура пред климатика сравнено с останалата част на помещението.

Ще изчакаме някой по-уверен в техническите си способности, който има модела да премести датчика, за да разберем в него ли е причината или в мястото на монтаж.

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

valen1 аз сложих памук зад него да не се влияе от питата нямаше никаква разлика днес ще го преместя и това да пробвам.
    Не е от монажа или мястото имам 3 на различни места и се държат еднакво.

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Кабелът на тъпия датчик е безумно къс. Аз пробвах да го извадя, но не успях без да разглобя цялото вътрешно, което сега зимата няма да правя. Пробвах с отворен капак на климатика - няма разлика.
    chachoto щом е у спял да го извади, ще сподели опит по-късно.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Никаква разлика изключват пак сега вън е 4* тъпа работа всичко е софт не е до консрукциа.

14.  

15. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Все пак, някой няма ли да се навие да пише до централата на MITSUBISHI. Проблема не е сериозен, но е дразнещ, а и някак си е тъпо да се изкарва датчик на климатик от най-висок клас ако беше нещо за 500-600лв. да! Но....

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Тъпо е за датчика,но какво да се направи,като са го лепнали за питата? И има вероятност тя чрез излъчване да влияе на показанията му.При доста марки датчика е изнесен встрани,обикновено на платката за фотоприемника и не се влияе от питата.Дайкина е така.
    Не казвам,че това е проблема,но защо да не се опита за по-голяма яснота.Поне ще се локализира дали е в софта,ако се държи по същия начин след местенето.

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Jackas, писали сме, а и Кондекс са ангажирани със случая. Засега се чака отговор.

Ще представя съвсем топлата прясно изпечена нова серия на MHI - SRK-ZIX. Променен дизайн, повишен COP, подробности като се появят сервизни документации, защото още нищо няма за моделите.

Каталог:
    http://www.mhi.co.jp/aircon/catalogu...tentsNumber=91

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

вижда се че са направели по тежко вътрешното тяло и вече е 15кила.
    минималното отдаване е вдигнато от 500вата на 900вата и съответно и мин. консумация е повишена от 90 вата на 230 вата
    занижили са и макс. отдаване от 4700вата на 4300вата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе