Страница 38 от 56 ПърваПърва ... 28363738394048 ... ПоследноПоследно
Резултати от 556 до 570 от общо 833
Like Tree59Одобрявам

Mitsubishi MSZ-GE25VA

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Re:Mitsubishi MSZ-GE25VA

Цитат Първоначално публикувано от johny01
    Мега,кой те учи да монтираш кат войнишки ***?
    ???

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    ???
    За наклона на външното,кат войнишки ...

4. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте, жена ми се обади преди малко, за да ми каже, че климатикът GE35VA е започнал да трака. Това е продължило за няколко минути и е спряло. Някакви идеи за възможна причина?

5. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Лед най-вероятно. Тука до нас има същия и той трака, защото е каче на място, където не може да се достигне а от горе капе вода...

6. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    Лед най-вероятно. Тука до нас има същия и той трака, защото е каче на място, където не може да се достигне а от горе капе вода...
    Тракането се е чувало от вътрешното тяло.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2011

И аз чувам разни звуци от моето GE25VA. Особено в началото на дефроста, може би поради рязката промяна в темп. вътрешното изпада за кратко като в резонанс. Имай предвид че доста шумове се предават по тръбите от външното към вътрешното. И моето външно тяло доста се разбуча при тези ниски темп., както и външната перка я усетих че върти много здраво.

Очаквах че като стане сух студ и няма влага във въздуха, няма да заскрежава и няма да размразява. Наистина не заскрежава, обаче продължава да дефроства в обичайния си график през 2.5 часа. И при вас ли е така. Нали като е чиста външната пита не се нарушава топлообмена, вътрешния датчик би трябвало да не отчита спад в мощността и да не включва дефрост. Да, ама не, размразява си по график без нужда. Много досадно.

8.  

9. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

повечето клими са така и наистина е досадно .. реално под -10 няма нужда от дефрост въздуха е много сух

10. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    повечето клими са така и наистина е досадно .. реално под -10 няма нужда от дефрост въздуха е много сух
    Да но той мери не влажност за съжаление а температура на кондензатора.

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Не знам климатик, на който в софта да е заложено при сух студ да не прави дефрости .

12. Тук е от
    Aug 2011

Колеги,във връзка с екстремните температури,които вече са факт,се чудя дали да не изключа климатика превантивно и да си пусна в случая -конвектор Adax ,докато се нормализира времето? Възможно ли е да му стане нещо при температура по-малка от -15С. Как е редно да го изключа и да включа конвектора или да си продължавам да се топля с климатика. В момента в Пловдив е около -14С и климатика си бачка ОК,няма скреж ,топли си ...но сутринта дават че ще бъде -22 съм леко притесненен да не го прецакам нещо!?

13. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Аз това чакам, ти ще изключваш, ако ще и минус 30 да е.

14.  

15. Тук е от
    Aug 2011

ivan1 какво имаш в предвид ? Въпроса ми е конкретно да не стане беля с машината при -20С примерно...

16. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Няма да стане беля, имам в предвид, че ми е интересно колко ще топли.

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

понеже Панасоникчо го знам вече колко "топли" под -15 вече си почива а на негово място бичи духалка Теси на 1 кв .. другите двама бойци са от по висок клас и си бичат ,особено Саньото не е чул че е -15 ..

18. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    Казанлък

Цитат Първоначално публикувано от coool
    Колеги,във връзка с екстремните температури,които вече са факт,се чудя дали да не изключа климатика превантивно и да си пусна в случая -конвектор Adax ,докато се нормализира времето? Възможно ли е да му стане нещо при температура по-малка от -15С. Как е редно да го изключа и да включа конвектора или да си продължавам да се топля с климатика. В момента в Пловдив е около -14С и климатика си бачка ОК,няма скреж ,топли си ...но сутринта дават че ще бъде -22 съм леко притесненен да не го прецакам нещо!?
    Аз тези -15 ги разбирам като препоръка за температура до която климатика работи нормално т.е. при тази температура машината би трябвало да може да отоплява помещение с максималната за модела квадратура. Оттам нататък той ще продължи да работи, но с голямо натоварване на компресора и пак може да не се справи . Тъй като почти никой не си слага климите на горната граница на посочената квадратура, а обратното по-скоро се преоразмеряват най-вероятно МЕ-то ще смогва и под -20 и пак е въпрос на конкретни условия де.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 38 от 56 ПърваПърва ... 28363738394048 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. MHI 25 ZJ-S или Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA
    От kaki във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 27
    Последно: 31-08-13, 00:36
  2. Отговори: 8
    Последно: 24-05-13, 18:01
  3. Daikin FTXS20K/25K vs Mitsubishi MSZ-GE25VA
    От maddog9 във форум Климатици Daikin
    Отговори: 21
    Последно: 20-01-13, 14:08
  4. Fujitsu ASYG 09LE или Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA/MUZ-GE25VA
    От kurdamon във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 6
    Последно: 18-12-12, 22:22
  5. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе