За какви прозорци говорите .
У наше село се готвят да открият дефрост сезона.
За какви прозорци говорите .
У наше село се готвят да открият дефрост сезона.
В Балкана стабилно си застудява през нощта,още повече,че къщата ми е буквално в реката.Съвсем оправдано е включването на машината.
Миланов, твоето Хеви кой набор е и скоро поглеждал ли си отблизо клапите за хоризонтално насочване, че виж с дядото или бащата на твоя климатик какво се случва на 13-та година - MHI 20ZG-S, набор 2007 г.
Мил
Този пост е редактиран от Palev; 27-09-20 в 09:20.
Мито е с нещо много силно. Аз имам машина на тези години, майка ми на повечко, същия модел и няма проблеми.
Предполагаш или си сигурен....., щото аз имам 4 бр, като и на 4-те има наченки на разпад, като се има в предвид,че на два от тях не им е правено нищо, а единия от тези два има само няколко месеца работа за тези 13 години и пак е почнал да се назъбва по краищата.
Но, интересно,че останалата пластмаса по вътрешните тела се държи още, само клапите се разпадат.
Мега, машината на снимката (която всъщност е и най-зле от 4-те) от две години я мия със спрей Boost, с разкачане на турбината и ваничката,Не мисля, че проблема е от спрея.
Този пост е редактиран от Palev; 27-09-20 в 09:52.
Така ги правят вече. Еко пластмаса, след 'х' години изчезва.
Не каза твоя в какво състояние е и кой набор е
Ако е за моят, 2016г. е.
Сега го погледнах, май са си на място.
- - - - - - - - - -
Screenshot_20200927-141036.jpg
Нещо ново забелязах на моето Митсубиши.Направи го преди няколко дни,а тази вечер се случи за трети път.При достигане на зададената температура си влиза в off, но вентилаторът на вътрешното тяло се изключва и така остава докато отново не влезе в on.
Как става, натиска се веднъж с нещо остро бутона "MENU" и после със стрелките на таймер бутона.
След това натискали се нещо друго за потвърждение на избора или...
А, от MHI от кога са я вкарали тази екстра потребителя сам да си избира дали да се върти вътрешния вентилатор, не намирам инфо в Service manual- а за модела.
Заводските настрoйки на F2 ли са?
Росен, получиха ли се нещата?
Аз не съм се опитвал да правя нищо,защото ме е страх да не омажа нещо.Това със спирането на вентилатора на вътрешното тяло не го прави винаги.Според това,което аз наблюдавах е,че го спира,когато зачестят циклите на off, вероятно да не духа студено.Не съм сигурен дали е така и защо точно се случва.За първи път снощи след няколко много чести off и спиране на вътрешния вентилатор,климатикът се кротна и цяла нощ не влезе в off,поддържаше си 24 градуса,но струята не беше много топла.