Страница 189 от 200 ПърваПърва ... 139179187188189190191199 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,821 до 2,835 от общо 2995
Like Tree1890Одобрявам

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Jan 2013

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Благодаря за инфото,но мисля,че все пак има някакъв смисъл да са го програмирали по този начин.

2.  

3. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Цитат Първоначално публикувано от geuflr Виж публикацията
    Някой знае ли какво означава двойното бипкане при избор на температура 24 градуса от дистанционното в режим на охлаждане.При избор на други стойности на температура бипка само веднъж.
    Това е направено за незрящи хора, да имат ориентир къде се намират по настройките.
    espace, avelion, bobivg и 4 други харесват това.

4. Novice
    Тук е от
    Jan 2013

Ясно.Благодаря!

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2024

Здравейте на всички! Изчетох цялата тема за модела SRK/SRC ZS-W Premium, тъй като ми предстои поставяне на 2 климатика (9000 BTU) в апартамент, а техническите характеристики на този модел в съотношение с цената (~2000 лв.) са доста прилични, НОООО, слагам едно голямо НО, всичките тези проблеми, които се споменават - втулки, турбини, чести дефрости, чести он/офф, тракане от въздуховодите и др. направо ме отказват да закупя модела.
    Започнах сериозно да се замислям да прежаля още 1500 лв. и единият да бъде SRK/SRC ZSX-S/W Diamond, а другият Daikin FTXM25A/RXM25A Perfera W. Първият е на цена около 3000 лв., а вторият 2600 лв.
    Изчетох темата за Diamond-a, но само постовете за последните 2 години назад и там срещнах само 2 проблема, които се споменават, като единият беше за ДУ. Изчетох и цялата тема за модела на Дайкин, но тъй като е скоро пуснат на пазара все още няма отзиви за работата на машината.
    Какво бихте ме посъветвали - да взема 2 бр. от Premium серията или 1 бр. Diamond и 1 бр. Daikin.
    Приемам всякакви съвети и критики.

- - - - - - - - - -
    Този пост е редактиран от HERUVIM; 17-08-24 в 17:30.

6. Member
    Тук е от
    Aug 2022

Цитат Първоначално публикувано от HERUVIM Виж публикацията
    Здравейте на всички! Изчетох цялата тема за модела SRK/SRC ZS-W Premium, тъй като ми предстои поставяне на 2 климатика (9000 BTU) в апартамент, а техническите характеристики на този модел в съотношение с цената (~2000 лв.) са доста прилични, НОООО, слагам едно голямо НО, всичките тези проблеми, които се споменават - втулки, турбини, чести дефрости, чести он/офф, тракане от въздуховодите и др. направо ме отказват да закупя модела.
    Започнах сериозно да се замислям да прежаля още 1500 лв. и единият да бъде SRK/SRC ZSX-S/W Diamond, а другият Daikin FTXM25A/RXM25A Perfera W. Първият е на цена около 3000 лв., а вторият 2600 лв.
    Изчетох темата за Diamond-a, но само постовете за последните 2 години назад и там срещнах само 2 проблема, които се споменават, като единият беше за ДУ. Изчетох и цялата тема за модела на Дайкин, но тъй като е скоро пуснат на пазара все още няма отзиви за работата на машината.
    Какво бихте ме посъветвали - да взема 2 бр. от Premium серията или 1 бр. Diamond и 1 бр. Daikin.
    Приемам всякакви съвети и критики.

- - - - - - - - - -
    Попълнете анкетата в темата Избор на климатизатор 2024 за да ви бъде даден адекватен отговор.

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2024

Благодаря за насочването. Попълних анкетата в посочената тема.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2011

Уникааален алгоритъм имат машините ZS -Premium, газ спирачка, като трябва да охладят и якото форсиране все едно има хале да охлажда, вземи тея ватове, докато не пусне ледената струя и както ти е топло те посече един лед, после изключи стане ти жега и айде пак хладилник, въобще не ми харесва как работят за охлаждане, на отопление е друго там си иска ватове, иначе за лятото не са прецизни на подържане, даже са некомфортни, особено пък в малкото помещение около 14 кв.м - 7 та ми, там е направо невъзможно да го ползваш, трябва да си мазохист.

10. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Аз съм доволен от 35-цата която купих преди месец,Да в началото се форсира докато темперира помещението,но след това се кротва и не се забелязва че в стаята има климатик.През ноща си работи на 26 градуса на първа степен на вентилатор и не се усеща че работи.На 8-ми последен етаж съм с южно изложение,21 кв/м. хол.
    rosswen, HRS9 и Ivanskin харесват това.

11. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2024

И при мен е същото, 25-ца в 20м2+3м2 антре(Котката постояно отваря вратата). Темперира помещениято и след това все едно няма климатик. На 3D Auto става по-бързо но е по-шумно, явно ползва по-висока степен на вентилатора. Но мога да го оставя на най-ниската степен на вентилатора постояно, просто ще отнеме повече време да темперира. В крайна сметка дали на 3D Auto, дали на Ауто, дали на най-ниската степен на вентилатора след известно време всички варианти водят до едно и също.
    Genadi80 одобрява това.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Здравейте,
    тази седмица ще ми монтират два броя Mitsubishi Heavy Industries 20SRK/20SRC ZS-W.Апартаментът е на първи етаж над гаражите.Идеата ми е да се сложат от външната страна на терасата,понеже ако са под прозорците на спалнята ще са много нисо,а не искам да са толкова ниско.Знам ли кой ще мина и ще реши да ми направи номер.Мерих с ролетката и тръбния път на единия ще е около 5 метра ,а на другия ще е около 7 метра.Това проблем ли ще бъде и ще се отрази ли на машините като работа ?

13. Member
    Тук е от
    Aug 2022

Цитат Първоначално публикувано от Ricknam Виж публикацията
    Здравейте,
    тази седмица ще ми монтират два броя Mitsubishi Heavy Industries 20SRK/20SRC ZS-W.Искам външните тела да са отвъншната страна на терасата,понеже ще е първи етаж над гаражите и не искам да са толкова ниско.Мерих с ролетката и тръбния път на единия ще е около 5 метра ,а на другия ще е около 7 метра.Това проблем ли ще бъде и ще се отрази ли на машините като работа ?
    Ако работата се свърши качествено не би трябвало да има никакви проблеми, това не са прекалено големи дължини.
    Ivanskin одобрява това.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от Ricknam Виж публикацията
    Здравейте,
    тази седмица ще ми монтират два броя Mitsubishi Heavy Industries 20SRK/20SRC ZS-W.Апартаментът е на първи етаж над гаражите.Идеата ми е да се сложат от външната страна на терасата,понеже ако са под прозорците на спалнята ще са много нисо,а не искам да са толкова ниско.Знам ли кой ще мина и ще реши да ми направи номер.Мерих с ролетката и тръбния път на единия ще е около 5 метра ,а на другия ще е около 7 метра.Това проблем ли ще бъде и ще се отрази ли на машините като работа ?
    Никакъв проблем с тези 7 метра
    Ivanskin одобрява това.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2022

Здравейте ,
    Нормално ли е климатика на режим отопление ,зададени 23 градуса ,2ра степен на вентилатора ,да седи с полузатворени клапи и да не духа изобщо ..все едно не работи???

17. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Цитат Първоначално публикувано от RoseBush Виж публикацията
    Здравейте ,
    Нормално ли е климатика на режим отопление ,зададени 23 градуса ,2ра степен на вентилатора ,да седи с полузатворени клапи и да не духа изобщо ..все едно не работи???
    Да, нормално е. Той наистина не работи, почива си, защото иначе ще подмине температурата в помещението.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2022

Цитат Първоначално публикувано от rosswen Виж публикацията
    Да, нормално е. Той наистина не работи, почива си, защото иначе ще подмине температурата в помещението.
    Добре, но колега прави ми впечатление че на режим охлаждане (лятото) не е спирал и за минута,на каквито и градуси да съм задал.
    Защо е така?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
    От rosswen във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 1855
    Последно: 05-01-25, 21:48
  2. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRCZS-S
    От plamenof във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 657
    Последно: 30-07-24, 10:58
  3. Mitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 35 ZS-W Premium не поддържа температурата в стаята
    От mar7ooo във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 29-01-23, 15:54
  4. mitsubishi heavy industries srk / src 20 zs-s или 25 zs-s
    От Dani във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 28-10-18, 23:55
  5. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC 35ZJP-S
    От Macabre във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 26
    Последно: 14-11-13, 15:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе