Страница 59 от 128 ПърваПърва ... 949575859606169109 ... ПоследноПоследно
Резултати от 871 до 885 от общо 1909
Like Tree1331Одобрявам

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Пловдив

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond

Цитат Първоначално публикувано от milanov Виж публикацията
    peter`s, пита ли ТУК

за 3мин off, колко ще се промени температурата в стаята при +2° външна температура.
    само за минимума ги питах, следващия път ще питам, ти кажи сега с фибранче или кутийка да скрия датчика на външното тяло

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

На външното тяло не става работата.
    Може да пробваш, но при мене като го стопля с ръка пуска дефрост.

- - - - - - - - - -

Аз на вътрешното ги слагам изнесени извън тялото в кутийка от фибран/буркан/шише, става по инертна цялата глупост. От 3 на 20мин и от 10 на 30..40мин.
    Питай ги защо като стопли и темперира стаята и заработи on/off ( което да приемеме че рано или късно ще се случи) почва да се напиня на 600..700.800...900W
    peter`s одобрява това.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от milanov Виж публикацията
    На външното тяло не става работата.
    Може да пробваш, но при мене като го стопля с ръка пуска дефрост.

- - - - - - - - - -

Аз на вътрешното ги слагам изнесени извън тялото в кутийка от фибран/буркан/шише, става по инертна цялата глупост. От 3 на 20мин и от 10 на 30..40мин.
    Питай ги защо като стопли и темперира стаята и заработи on/off ( което да приемеме че рано или късно ще се случи) почва да се напиня на 600..700.800...900W
    Сутрин гледам да не звъня че след 2 кафета че много бързо паля а мразя от отсрещната страна да ми се държат като последна инстанция институция, после вече съм почнал работа. Но като им звънях не бяха отчетливи и ме прехвърляха няколко пъти. Не че ме спряха

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2017

Цитат Първоначално публикувано от Трифон Панайотов Трифонов Виж публикацията
    А сега де- до вчера постих, а Постът забранява онуй, що намекваш. Днес, да речем, мое да имаш право, ама дали тъй не е по удобно- зашифровани да са, хахаааа?!!!
    Карай да върви, пък квото и да е и със здраве!
    Щом си питал Кондекса, всичко е наред.
    Готов си за шифровчик на "мръсните тайни на марката " дето ги е разшифровал алекси_то

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    ами това е част от мръсните тайни на марката и много много не се коментира ( а и изисква специфични условия за да се случва ) .. инак го пише в сервизното - ...

Sent from my SM-M215F using Tapatalk

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Пловдив

Моя тази сутрин ме събуди излизайки от офф, снощи настроен на 23 градуса и вент на 3 тази сутрин се беше успал и гледам термометъра 22,5 градуса, на 4-та на вента винаги държи с градус отгоре спрямо зададената, сега го сложих на 24 градуса.

Току ще ми направи дефрост и се изпика и то бая добре. 62 часа с 20 киловата
    Този пост е редактиран от peter`s; 26-12-21 в 11:37.

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

и твойта не е лесна .. даваш 2500 избирайки уж най доброто с цел комфорт - получаваш пъшкане пукане местене на клапи он-офф и дефрости

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Пловдив

и твойта не е лесна .. даваш 2500 избирайки уж най доброто с цел комфорт - получаваш пъшкане пукане местене на клапи он-офф и дефрости
    Ех този Алекси бре, все 2500 лева му е в главата, климатика е 2200 с монтаж 4 метра тръбен път, в Пловдив е 2300 в момента кат за мен иначе 2400лв

10. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond

Ами човека решил да експериментира, въпреки препоръките. Ама ако я забие в 18+м2, повярвай че наистина ще е "най-доброто" на тази цена или поне едно от най-добрите Ей много са ти трън в очита тия Хевита, май си ги харесал нещо. Моите не се продават, да знаеш.
    peter`s и Palev харесват това.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от rosswen Виж публикацията
    Ами човека решил да експериментира, въпреки препоръките. Ама ако я забие в 18+м2, повярвай че наистина ще е "най-доброто" на тази цена или поне едно от най-добрите Ей много са ти трън в очита тия Хевита, май си ги харесал нещо. Моите не се продават, да знаеш.
    Ама аз и сега си мисля че е най доброто за парите си
    rosswen одобрява това.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2021
    Живее в
    Аксаково

Термометрите показват еднакво, а кучката и котобаната спинкат при Муцка.
    Тарикат снобари- не разбирали, А!!!

Пешко, макар да няма 18ч, да не помислиш нещо. На бачкане съм.
    peter`s одобрява това.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Пловдив

Какво е котобана, знам че шоране е пиене, аз вече съм на 3-та чаша червено домашно каберне совиньон, празници какво да прайш, работих 2 часа и стига толкоз за днес, да има за утре.

Климата е на 24 градуса на 4 вент а другия го намалих на 19, сега тоз поддържа темпа и в хола на 21-22, абе лекувам си го аз.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2021
    Живее в
    Аксаково

Котобаната е хищен бозайник от сем. коткови- котка, женска. Котобара е подобно, но с мартеници.

Подсети ме да си "погледна" и аз климатиците. Правя го индиректно, през няколкото "смарт" стайни термостата, от "парното". Работят, у дома е топло, косматковците да му мислят утре, като се прибера!
    На Михо съм възложил малко повече работа- клапите са насочени към вратата. По скъп е, все пак, трябва да бачка повече. До тук, средно 9.5 киловата, срещу 7 от Дайко, на денонощие. По неблагоприятните условия на помещението си казват думата- изложение и топлоизолация. Продължавам в тая насока.
    peter`s одобрява това.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Пловдив

Аха разбрах.

Като ми дефростваше през нощите и ранните сутрини не се заглеждах, но през деня се загледах, хем уж на чиста пита дефрост хем вземе да се изпикае 500 грама, отде ги взима тоя пикльо не знам. 28-цата в хола се чувства много дискриминирана, много внимание се отделя за Мишо а за Пенчо само от време на време който е похапнал 11киловата за 3 дена уж само седейки на ниски градуси.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2021
    Живее в
    Аксаково

Нормално. Също като нова кола или нова жена- радват се на повишено внимание, особено в началото.
    При тебе е особено изразителен, този феномен, но на всички ни минава.
    peter`s и rosswen харесват това.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от Трифон Панайотов Трифонов Виж публикацията
    Нормално. Също като нова кола или нова жена- радват се на повишено внимание, особено в началото.
    При тебе е особено изразителен, този феномен, но на всички ни минава.
    .

При мен особенно важно беше да разбера как работи машинката, да я разуча и да се разбираме, както и да направя съревнование с к2у-то. казвам го в прав текст ако трябва да избирам между https://www.biccamera.com.e.lj.hp.transer.com/bc/item/9314453/
    и това https://condex.bg/product-details/srk-src-20-zsx-w/
    определено вземам първото. Но на нашия пазар няма такива нови на цени като за япония.
    Познавам как работи Пената на 100 волта който е 283, има братче 253 и по малко 223 като килограми са по малко но горе долу същото, ако пусна 253-то което е 2,5КW на охлаждане но 2,8KW на отопление срещу Мишока ще го сдъвче Миши-то. Имат почти единтични технически данни с Мишо, по добре написан софтуер и е по добре балансиран. Защо го казвам това. Аз имам да слагам доста климатици още, затова и казах че не го мисля, имам точното помещение за него 22м2 добре изолирано,та ако не се разберем сега ще се разберем на по късен етап, но трябва да знам в близкото бъдеще на къде да се насоча. Ако един път ме извърти гредата в главата не е проблем но ако ме извърти 30 пъти ще се самоубия. Не намеквам сега някой да бега от 230-те волта към 200 или 100 волта, сравнението е за мен лично, и пак наздраве.

П.П. -прави ми впечатление че Сашо гравитира тук от време на време но резонно или нерезонно не пише, пуска по един два лайка тук таме и чете, гледам и пуска в базара по некой дедо и баба с дръпнати очички.

Егати температурите в Пловдив, около нова година 7-8 нощна и 16-18 дневна. Аз такова чудо не помня в живота си
    Този пост е редактиран от peter`s; 27-12-21 в 10:00.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми
    От Phoenix_1 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3032
    Последно: 17-02-25, 18:29
  2. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRCZS-S
    От plamenof във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 657
    Последно: 30-07-24, 10:58
  3. mitsubishi heavy industries srk / src 20 zs-s или 25 zs-s
    От Dani във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 28-10-18, 23:55
  4. Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE vs Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZMX-S~SRC25ZMX-S Diamond
    От m_dikov във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 77
    Последно: 16-08-17, 08:47
  5. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC 35ZJP-S
    От Macabre във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 26
    Последно: 14-11-13, 15:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе