[mention]peter`s [/mention], в момента при нас е 0гр., с мъгла, съвсем типично за зимния сезон тук, 60-ката работи в момента на около 600W. Вече има условия за дефрости, но надали ще се случи скоро. Много е далеч от този момент. Ако искаш след няколко часа ще отида отново да го снимам, не е проблем, под ръка ми е.
П.п. Дори все още бачка он/офф. Току що изключи.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1416Одобрявам
1416Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Първоначално публикувано от peter`s
 Първоначално публикувано от peter`s 

Иначе и тук течат доста машините. При висока влага е така. Като паднат температурите, всичката тази вода става на лед и е кофти.
 Иначе и тук течат доста машините. При висока влага е така. Като паднат температурите, всичката тази вода става на лед и е кофти.
						 , аз затова гледам нещата да са ок. За мен този климатик както и панасоника от подписа ми си искат 6 метра пред тях и около метър и половина от всяка страна, тоест поне 24м2.
, аз затова гледам нещата да са ок. За мен този климатик както и панасоника от подписа ми си искат 6 метра пред тях и около метър и половина от всяка страна, тоест поне 24м2. . Утре ще питам за 71-ца  или да говоря с Рос да ми продаде неговата да я шибна в 12-те квадрата.
. Утре ще питам за 71-ца  или да говоря с Рос да ми продаде неговата да я шибна в 12-те квадрата.
						 .
.