При теб може и да не дефроства често, защото едно от изискванията е непрекъсната работа на компресора. Когато е преоразмерен и му увеличиш градусите бързо ще си достига заданието и вероятно ще изключва отвреме на време. Така може и да не стигне до условие за дефрост. Като стане по-студено ще разбереш.
Значи с две думи казвате на климатика че е -8 вместо както е реално -10
при тази ситуация как се следи дали топлообменника е заскрежен ?
Това е МЪНИЧКО копченце, което е възможно да прати машината във Вечните ловни полета. Ще видим зимата А може и да влезе в авария, ако температурите на тръбния и въздушен сензор се разминават при спряна машина в големите студове Кой знае?
всичко зависи от цената .. понеже беше наполовина ,и беше топ модел реших да рискувам .. само че Панасоник нямат топ модели ,само базовки ( изключая оня за 5к лв ,него надали някой някога ще го купи )
с тебе не искам по никакъв начин да се сравнявам
Той Алекси беше недоволен и от топ модела на Мицубиши. Бръмчеше ли, бучеше ли му... не помня какво беше.
Време му е да си купи някой топ-модел от японските и като види, че и те бръмчат, дефростват и им се чува фреонът по тръбите, накрая ще мине на парно и тогава ще се успокои.
То не само аз бях недоволен .. че и по света има доста оплаквания ,отделил съм време да попрочета .. много дървена и проста машина е не заслужава и 1000 лв .. но топлеше много повече от който и да е Панасоник