Страница 22 от 110 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 1638
Like Tree68Одобрявам

Климатици Sanyo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2008

Re: Климатици SANYO

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Кои са те?
    Обясни за условията, само подмятания не помагат Ще ми е интересно ако докажеш, че дадения там COP 5,5 примерно тук не отговаря на COP 5,5 по "нашите" стандарти.
    Ето една снимка от гърба на каталога за Европа 2007/2008 година, условията за измерване на посочените в него дании са дадени там.http://i.data.bg/08/12/01/1272817_orig.jpg

2.  

3. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

ivostoyka, Това е оригиналният текст и обяснение. За сваляне на техническата документация от тук.

4. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    СОР е параметър чието замерване става при строго определени и ЕДНАКВИ ЗА ВСИЧКИ условия .. японски машини има и с СОР почти 7
    http://www.aie.org.au/melb/material/resource/cop.htm

Ето малко инфо за СОР, там доста ясно е описано то какво зависи, и пак в тази връзка казвам че трябва да се следят тези rating conditions, които може да са еднакви, но може и да не са.

5. Тук е от
    Apr 2008

Благодаря valen1 ,наистина това пише ,предполагам че важи и за моя модел,а дали ще може да ми кажеш от къде да си сваля този наръчник за това дистанционно,защото мисля че доста от бутоните ще имат съшите финкций

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от SANYO
    Eurovent, не е стандарт, а гаранция че това което е написано като данни е вярно
    Много добре знам, че не е стандарт, но сертифицирането на продуктите става чрез стандарти. Изобщо не оспорвам качествата на Саньо за Европа и те като другите гиганти в бранша просто задоволяват специфичните изисквания на всеки конкретен пазар, а европейският пазар е с по-ниски изисквания от този в Япония. Прочетох в поста ти , че си бил в завод на Саньо в Япония бих те помолил да качиш някоя снимка в темата ще бъде любопитно за всички почитатели на марката.

7. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от blue1
    Много добре знам, че не е стандарт, но сертифицирането на продуктите става чрез стандарти. Изобщо не оспорвам качествата на Саньо за Европа и те като другите гиганти в бранша просто задоволяват специфичните изисквания на всеки конкретен пазар, а европейският пазар е с по-ниски изисквания от този в Япония. Прочетох в поста ти , че си бил в завод на Саньо в Япония бих те помолил да качиш някоя снимка в темата ще бъде любопитно за всички почитатели на марката.
    Ето един архив с малко снимки
    https://forum.setcombg.com/******************.com/files/169139474/Sanyo.rar.html

8.  

9. Тук е от
    May 2008

SANYO не знам за какво точно спорите с Blue1 и какви параметри измервате, но аз ще ти кажа като потребител. Този разход дето го пише на моето Санио EX28T на 100 волта по каталог си е почти толкова. Не ме интересува нито COP нито евросертификати. За мен този спор дето го водите е безполезен. А до колкото знам официалният представител на Санио за Бълрагия се намира в Унгария/от сайта на Санио/.

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от SANYO
    Ето един архив с малко снимки
    ******************.com/files/169139474/Sanyo.rar.html
    Пфу, тъкмо видях темата и лимитът за сваляния е достигнат. Може ли пак линк?
    SANYO, това, което казваш, е така, но можеш ли да кажеш условията, при които японците дават COP? Аз си мисля, че са същите!

11. Тук е от
    Apr 2008

здравейте може ли някой да ми каже каква е номиналната мощност на DK25T
    на отопление,за охлаждане е имам
    благодаря

12. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

3.0 киловата топлоотдава номинално .. тая серия на Саньо е със завишено топлоотдаване ,модела е 06 година

13. Тук е от
    Apr 2008

3.0 киловата топлоотдава номинално .. тая серия на Саньо е със завишено топлоотдаване ,модела е 06 година
    кое Саньо те разочарова ? ти ще си първия оплакал се от марката в тоя форум .. ако е правилно оразмерен си работи перфектно - няма преливания на фреон пукания на пласмаси и други паразитни шумове ,доволно тих (22дБ)

DK 25T вътре нямам грижи освен че ме подведоха че отговаря на 12 btu ,за това те попитах как се смята за м3 та на мен ми излиза около 63w на м3, но това както и да е проблема ми е отвън при по студено време има едно доста силно жужене ,казаха ми че може би е от трафа,но мисля че е от климатика , съдя по това че монтирахме 2 броя от този модел в къщата ,при другия този шум го няма, не зависим монтажист ми каза че си бачка нормално

14.  

15. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

някоя тенекийка или декоративната предна решетка потраква ,пробвай докато работи да я натиснеш с ръка ако е тя ще спре .. подлагане на нещо под нея решава проблема

16. Тук е от
    Apr 2008

някоя тенекийка или декоративната предна решетка потраква ,пробвай докато работи да я натиснеш с ръка ако е тя ще спре .. подлагане на нещо под нея решава проблема
    да това съм го чел и в друг пост може и да се получи ,благодаря ще пробвам

17. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от dimtar
    SANYO не знам за какво точно спорите с Blue1 и какви параметри измервате, но аз ще ти кажа като потребител. Този разход дето го пише на моето Санио EX28T на 100 волта по каталог си е почти толкова. Не ме интересува нито COP нито евросертификати. За мен този спор дето го водите е безполезен. А до колкото знам официалният представител на Санио за Бълрагия се намира в Унгария/от сайта на Санио/.
    Май си прав за спора, все пак за потребителят е важен крайният резултат. А за това кой е представител на санио за БГ яко си се объркал
    http://www.sanyoaircon.com/distributors/default.aspx
    втората колонка втори ред

A ето и една снимка
    [img=http://img99.imageshack.us/img99/8439/dsc02502yc6.th.jpg]

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

SANYO, ще те помоля ако имаш информация при какви условия се мери COP при 100-волтовите машини да я споделиш тук. Подхвърли една реплика за условията и после си замълча, от което не знам какво да си мисля.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 110 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Sanyo на 220V
    От m_dikov във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 23:42
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе