Той ми разказа какво е станало, монтаж по тъмно, включили го - не тръгнал, после видяли, че единия кабел се измъкнал от трафа... Оправили го, но не запалил. Според мен е изгорял бушона като защитна реакция. Или пък тотално са омотали кабелите.
Той ми разказа какво е станало, монтаж по тъмно, включили го - не тръгнал, после видяли, че единия кабел се измъкнал от трафа... Оправили го, но не запалил. Според мен е изгорял бушона като защитна реакция. Или пък тотално са омотали кабелите.
Имате ли някакви отзиви за SAP-KRV126EHDS ,COP 3,81....Сметките не излизат наистина .Във форума бе коментиран другия модел но не и този... Имате ли инфо за този модел ,данни за топлообменника .... С две думи заслужава ли си ?Първоначално публикувано от deian
Valen1 от къде мога да дръпна сервизната документация? Ти какво мислиш за този модел?
В момента е на промоция и сериозно се замислям .Ном мощност на отопл. е 4,8 а мин 0,9....
4,8 (0,9 - 5,4) kW отопление при консумация 1260 ( 250 - 1600 ) W, което прави COP 3,81 наистина.
Провери си мейла, пратил съм ти сервизното на модела.
Благодаря Дидо за светкавичния отговор.Кво мислиш все пак... Пак за хола го глася. 30м3 теоретично е ок.Но дали практически го бива ,Шумове ,пукане,старт/стоп синдрома на MHI -G сериите?...някви отзиви?
Сравнявам го с аналогичните серии на Митсубишетата и Дайкин.Долната му граница е по ниска което ме привлича.Разбира се твоята серия MHI са ми фаворити но докато не се разбере причината за това...не бих се решил.
Чакай сега... 30 м3? Нещо бъркаш ми се струва.
Аз имам 100-волтовия му еквивалент. С подвижен панел е на вътрешното - като го включиш се отваря. То като гледам вътрешното е и абсолютно същите килограми и размери, та май е 1:1. Тихо е - 22 dB, няма особени припуквания.
Хаха, и външното е с абсолютно същите размери като 100-волтовото. Лека разлика имат само в мощностите.
Мен ако питаш, климатикът е добре изработен, но не знам на какви пари ти го дават. Европейските Sanyo са малко соленички.
30м2-разбира се .двуредов е видях от серв.документация 36кг,22Дб е шума тих режим (вероятно само вентилатор ли ) а на макс достига до 42.Sound power level (H) е 57 dB(A)-ама не знам как да го преведа това. Виж си пощата...
pomognete.Imam klimatik sanyo DX28R,daite prevod na distancionno i niakakvo rakovodstvo,na BG ili English.blagodaria predvaritelno.
Поздравления, имаш страхотен климатик.
Ето ти линк към ръководството на японски във вид, който може да бъде преведен.
http://viewer.zoho.com/docs/hcbbgf
Ето го и преведено с google:
http://translate.google.com/translat...gf&sl=ja&tl=en
Ако на някое отваряне не ти го преведе докрай, пробвай с refresh. Обикновено става.
Ако ми дадеш мейл на лично, ще ти пратя едно сервизно + ръководство на английски за европейския еквивалент на модела. Предполагам, че на повече от 90% ще се припокриват нещата.
deian , и аз има същия климатик DX28R на Sanyo и бих искал да те помоля да ми кажеш и изпратиш информация , за това кой е европейския еквивалент на SANYO DX28R.
Информацията ми е нужна, понеже искрено се надявам турбината на този европейски еквивалент да е като моята, понеже моята е с счупени лопатки и доставката на нова може да стане през м.юни.
Благодаря предварително, ще изпратя мейла си на ЛС.
Здрасти, akula.
В момента прикачвам двете сервизни и ги пращам. Вътрешните тела са 1:1 като размери, килограми, както и на външен вид. За мен са абсолютно идентични и турбината е същата.
DX28R = KRV94EHDX.
Успех! Да се похвалиш после, този климатик не бива да събира прах
Ето две линкчета с парт листите на двата модела, може да се види, че турбината е отделна част от моточето , цената и е 45 лева без ДДС. , за срока обаче не мога да кажа, мисля че е около месец
******************.com/files/19460346...4EHDX.pdf.html
******************.com/files/19460346...4EHDX.pdf.html
Както се вижда, на 94EHDX и 124EHDX турбините са абсолютно еднакви, което си беше ясно
Part List на DX28R не мога да открия, но съм 99,9% сигурен, че при еднакъв размер тела, еднакви килограми и идентичен външен вид турбината ще е същата - това му е хубавото на серийното производство
Ето за DX28R:
http://viewer.zoho.com/docs/vNbIbh - активно месец
http://translate.google.com/translat...bh&sl=ja&tl=en
Можеш да питаш директно Sanyo Japan дали са еднакви турбините на 94EHDX /1-852-099-77/ и DX28R /1-852-094-61/.
Предполагам, че разликата в продуктовия код на двете вътрешни тела идва от разликата в електрониката и напрежението, а не в хардуера.
Здравеите,предлагат ми Sanyo SAP DK36U за 2200лв не знам добре ли е като пари и мощност за две помещения по 15кв.м с обща врата.Чакам отговори .
ако е с монтажа е толкова някъде ,но може да се намери и по евтино ,за 2 помещения по 15 кв е малко слабичък ,но може и да се справя зависи от много фактори
здравейте имам Sanyo DK25 при включване в контаката ми изключва предпазителя ,
в момента вали сняг и има вятър който го върти здраво ,да не би да е влезла влага по някоя от платките
до преди малко си работеше както трябва без никакъв признак за проблем