Страница 30 от 110 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 1638
Like Tree67Одобрявам

Климатици Sanyo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re: Климатици SANYO

Той ми разказа какво е станало, монтаж по тъмно, включили го - не тръгнал, после видяли, че единия кабел се измъкнал от трафа... Оправили го, но не запалил. Според мен е изгорял бушона като защитна реакция. Или пък тотално са омотали кабелите.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Мога ли да ти подам един сигнал. В каталога на сайта http://www.sanyoaircon.com/assets/pd...AC_2008_v2.pdf данните за KRV96EHDS и KRV126EHDS са объркани. Има грешка или в капацитета, или в консумацията, защото при елементарна сметка COP и EER не излизат.
    ПС: открих и на други места грешки в каталога. Е как да вярва човек на тези данни?
    Имате ли някакви отзиви за SAP-KRV126EHDS ,COP 3,81....Сметките не излизат наистина .Във форума бе коментиран другия модел но не и този... Имате ли инфо за този модел ,данни за топлообменника .... С две думи заслужава ли си ?
    Valen1 от къде мога да дръпна сервизната документация? Ти какво мислиш за този модел?
    В момента е на промоция и сериозно се замислям .Ном мощност на отопл. е 4,8 а мин 0,9....

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

4,8 (0,9 - 5,4) kW отопление при консумация 1260 ( 250 - 1600 ) W, което прави COP 3,81 наистина.
    Провери си мейла, пратил съм ти сервизното на модела.

5. Тук е от
    Sep 2007

Благодаря Дидо за светкавичния отговор.Кво мислиш все пак... Пак за хола го глася. 30м3 теоретично е ок.Но дали практически го бива ,Шумове ,пукане,старт/стоп синдрома на MHI -G сериите?...някви отзиви?
    Сравнявам го с аналогичните серии на Митсубишетата и Дайкин.Долната му граница е по ниска което ме привлича.Разбира се твоята серия MHI са ми фаворити но докато не се разбере причината за това...не бих се решил.

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Чакай сега... 30 м3? Нещо бъркаш ми се струва.
    Аз имам 100-волтовия му еквивалент. С подвижен панел е на вътрешното - като го включиш се отваря. То като гледам вътрешното е и абсолютно същите килограми и размери, та май е 1:1. Тихо е - 22 dB, няма особени припуквания.
    Хаха, и външното е с абсолютно същите размери като 100-волтовото. Лека разлика имат само в мощностите.
    Мен ако питаш, климатикът е добре изработен, но не знам на какви пари ти го дават. Европейските Sanyo са малко соленички.

7. Тук е от
    Sep 2007

30м2-разбира се .двуредов е видях от серв.документация 36кг,22Дб е шума тих режим (вероятно само вентилатор ли ) а на макс достига до 42.Sound power level (H) е 57 dB(A)-ама не знам как да го преведа това. Виж си пощата...

8.  

9. Тук е от
    Sep 2008

pomognete.Imam klimatik sanyo DX28R,daite prevod na distancionno i niakakvo rakovodstvo,na BG ili English.blagodaria predvaritelno.

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Поздравления, имаш страхотен климатик.
    Ето ти линк към ръководството на японски във вид, който може да бъде преведен.
    http://viewer.zoho.com/docs/hcbbgf
    Ето го и преведено с google:
    http://translate.google.com/translat...gf&sl=ja&tl=en
    Ако на някое отваряне не ти го преведе докрай, пробвай с refresh. Обикновено става.
    Ако ми дадеш мейл на лично, ще ти пратя едно сервизно + ръководство на английски за европейския еквивалент на модела. Предполагам, че на повече от 90% ще се припокриват нещата.

11. Тук е от
    Jan 2009

deian , и аз има същия климатик DX28R на Sanyo и бих искал да те помоля да ми кажеш и изпратиш информация , за това кой е европейския еквивалент на SANYO DX28R.
    Информацията ми е нужна, понеже искрено се надявам турбината на този европейски еквивалент да е като моята, понеже моята е с счупени лопатки и доставката на нова може да стане през м.юни.
    Благодаря предварително, ще изпратя мейла си на ЛС.

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Здрасти, akula.
    В момента прикачвам двете сервизни и ги пращам. Вътрешните тела са 1:1 като размери, килограми, както и на външен вид. За мен са абсолютно идентични и турбината е същата.
    DX28R = KRV94EHDX.
    Успех! Да се похвалиш после, този климатик не бива да събира прах

13. Тук е от
    Dec 2008

Ето две линкчета с парт листите на двата модела, може да се види, че турбината е отделна част от моточето , цената и е 45 лева без ДДС. , за срока обаче не мога да кажа, мисля че е около месец

******************.com/files/19460346...4EHDX.pdf.html

******************.com/files/19460346...4EHDX.pdf.html

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Както се вижда, на 94EHDX и 124EHDX турбините са абсолютно еднакви, което си беше ясно
    Part List на DX28R не мога да открия, но съм 99,9% сигурен, че при еднакъв размер тела, еднакви килограми и идентичен външен вид турбината ще е същата - това му е хубавото на серийното производство
    Ето за DX28R:
    http://viewer.zoho.com/docs/vNbIbh - активно месец
    http://translate.google.com/translat...bh&sl=ja&tl=en

Можеш да питаш директно Sanyo Japan дали са еднакви турбините на 94EHDX /1-852-099-77/ и DX28R /1-852-094-61/.
    Предполагам, че разликата в продуктовия код на двете вътрешни тела идва от разликата в електрониката и напрежението, а не в хардуера.

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Re:Климатици SANYO

Здравеите,предлагат ми Sanyo SAP DK36U за 2200лв не знам добре ли е като пари и мощност за две помещения по 15кв.м с обща врата.Чакам отговори .

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

ако е с монтажа е толкова някъде ,но може да се намери и по евтино ,за 2 помещения по 15 кв е малко слабичък ,но може и да се справя зависи от много фактори

18. Тук е от
    Apr 2008

здравейте имам Sanyo DK25 при включване в контаката ми изключва предпазителя ,
    в момента вали сняг и има вятър който го върти здраво ,да не би да е влезла влага по някоя от платките
    до преди малко си работеше както трябва без никакъв признак за проблем

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 110 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Sanyo на 220V
    От m_dikov във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 23:42
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе