Страница 70 от 110 ПърваПърва ... 2060686970717280 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,036 до 1,050 от общо 1638
Like Tree67Одобрявам

Климатици Sanyo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Re:Климатици Sanyo

това не виждам как ще спомогне за по нисък минимум - по големия топлообменник никога не вреди и няма смисъл да се изолира част от него ... да не би да е от онези Саньо които духат топло по време на размразяване ,тогава би трябвало да се разделя питата на сектори ...

2.  

3. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Мне, този Санчо си е с нормалния дефрост. Външния топлообменник по аналогичен начин се дели на половина.

4. Тук е от
    Mar 2011

Здравейте! Купих си климатик втора употреба Sanyo SAP - CKX25N . Намерих превод на дистанционното на BG , но от многото копчета които има по него , немога да се справя с настройките/до сега не съм имал климатик/. Включил съм го на режим отопление... Намерих и инструкция за експлоатация - но за съжаление тя е на японски и файла е заключен с парола и немога да копирам теста за да го преведе Гугъл. Моля някой да помогне... Помещението е 18 м2 с 2 прозореца 5 камерна дограма немска , като единия прозорец е със стъклопакет с К-стъкло. В стаята/изложение юг + запад/ има още и две врати - една преходна и една към коридора. Това е единствената стая която се и ще се отоплява. До сега се отопляваше с въглища , но отсега нататък надявам се с климатика... Къщата е едноетажна строена далечната 1960 год.

5. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от ivobonev
    Здравейте! Купих си климатик втора употреба Sanyo SAP - CKX25N . Намерих превод на дистанционното на BG , но от многото копчета които има по него , немога да се справя с настройките/до сега не съм имал климатик/. Включил съм го на режим отопление... Намерих и инструкция за експлоатация - но за съжаление тя е на японски и файла е заключен с парола и немога да копирам теста за да го преведе Гугъл. Моля някой да помогне... Помещението е 18 м2 с 2 прозореца 5 камерна дограма немска , като единия прозорец е със стъклопакет с К-стъкло. В стаята/изложение юг + запад/ има още и две врати - една преходна и една към коридора. Това е единствената стая която се и ще се отоплява. До сега се отопляваше с въглища , но отсега нататък надявам се с климатика... Къщата е едноетажна строена далечната 1960 год.
    Честито за климатика, пожелавам му дългогодишна безаварийна работа. А ПДФ файловете може да ги отключиш с PDF Password Remover 3.0 - Portable долу от прикачения файл
    Прикачени файлове Прикачени файлове

6. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

ето ти
    http://products.jp.sanyo.com/support.../SAP-KX22N.pdf
    модела е от 2003г ,хубава машинка с номинално топлоотдаване от 3 кВ ,ще се справя с помещението .. КОП на отопление 5.41

7. Member
    Тук е от
    Apr 2009

Да ти е честит колега.Ако имаш добър превод на дистанционното ще се справиш, ако не помоли Александар от форума да ти помогне.Кое по-точно не ти е ясно от настройките?

8.  

9. Тук е от
    Mar 2011

Благодаря за програмката ! Успях с нея да отключа и файла който по- долу ми изпратихте с инструкцията за експлоатация .
    Проблема е в това , че техниците го оставиха на режим топлене и с не пълен превод на дистанционното . Следствие на което ми обясниха само откъде се увеличава и намалява вентилатора на вътрешното тяло и как се променя ъгълът на шлюзите... Като ми казаха , че на автоматичен режим не е добре да го включвам.
    От пълният превод на дистанционното/ от тук от форума / виждам , че има бутон за степен на ампераж, икономичен режим, бутони за час на старт и час на стоп...
    При натисканена бутоните за настройка на степента на вентилация и позицията на клапите има един момент в който на дисплейчето на дистанционното ми излизат по 4 броя йероглифи срещу вентилация и клапи. Какво е това? Другото което ми прави впечатление е , че като си направи зададената температура вентилатора на вътрешното тяло продължава да се върти/ усещането е за студен въздух.../. И тъй като вътрешното тяло е над компа ми то врата вече ми е схванат на 70 % ...

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

йероглифчетата са auto предполагам ... това ,че не спира е кофти ,моя модел спира и турбината се върти много леко колкото да души въздуха колко градуса е ,струя не се усеща

11. Тук е от
    Mar 2011

Да, ако е на степен на вентилация 4 , то продължава така да си духа на 4 - върти въздуха в стаята без да го топли ...

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Използвай AUTO за скоростта на турбината. AUTO е когато ти излезе йероглифчето, а не когато имаш чертички .

13. Тук е от
    Mar 2011

Пробвах на автоматичен на турбината и се получава.... Само едно нещо ме тормози - не вдига бързо градуси , а вън тия дни не е толкова студено... Дано не се стопля като ида да плащам сметката за тока .

14.  

15. Тук е от
    Mar 2011

Здравейте отново!
    Има ли някакъв начин да проверя дали климатикът ми /втора употреба Sanyo SAP - CKX25N/ ще може да ме отоплява през зимата?
    Все пак искам да си направя някои сметки...

16. Тук е от
    Feb 2010

Как така да го пробваш?Дали ще работи на топло ли?

17. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Alexi ти е казал, че ще те топли без проблеми, ама ти продължавай да питаш. А сметките се правят преди това, не после. Екстра ти е машината, няма за какво да се притесняваш!

18. Тук е от
    Mar 2011

Сега е включен на топло и вентилатор на автоматично, но ми се струва , че като си сложа ръката до вътрешното тяло , въздуха които излиза от него не е много топъл.
    Друго което ми прави впечатление е че нощно време непрекъснато върти вътре турбината и то доста шумно - въобще не си забавя хода. През денят спира за по 10 - 15 мин. но през нощта не. Все пак температурите са над 10 градуса през нощта...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 70 от 110 ПърваПърва ... 2060686970717280 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Sanyo на 220V
    От m_dikov във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 23:42
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе