Страница 27 от 110 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 1638
Like Tree68Одобрявам

Климатици Sanyo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2008

Re: Климатици SANYO

Цитат Първоначално публикувано от bekata
    Честита нова година на всички участници в този форум! Нека за всички нас бъде по-добра от изминалата !
    Имам конкретно питане с надеждата за съвет - Имам климатик SANYO SAP DS22T - перфектна машина, но след монтажа не бях достатъчно внимателен , когато момчетата ми обясняваха детайли по обслужването - става въпрос за отварянето на предния панел при почистване на филтрите. При неработещ, но включен в ел.мрежа климатик капака се отваря първо напред ,след това нагоре за да се свалят и почистят филтрите. Веднъж вече извърших тази операция. Време е за ново почистване . "Проблемът" според мен е, че предният панел , който е и сменяем, не може , или аз не знам как да го застопоря в отворено положение, така че лесно да се оперира със изваждането и поставянето на почистените филтри. Нужно е прикрепяне с едната ръка за да не се затваря. Фирмата, от която закупих климатика в момента все още не работи/следновогодишно/, затова търся съвет!
    здрасти имам DK25T мисля че панелите им са еднакви, когато го почиствам си повдигам панела стига до положение като че не може повече ,
    но с малко повече усилие прескача две зъбчета и си остава в хоризинтално положение

2.  

3. Тук е от
    Feb 2008

Някой от форума да е притежател на ЕХ серията случайно?
    интересно ми е да чуя отзиви.

4. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

има поне 3ма с флагмани на Саньо но не влизат често .. отзивите мога да ти ги кажа и аз

5. py4
    py4 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

ех е луксозната серия на саньо. мисля че по добро на саньо няма.

6. Тук е от
    Feb 2008

загледах го в един сайт и доста ми хареса като характеристики.
    а и като гледам е яка машинка, я кажете къде може да се намери по принцип?

Днес на едното място ме информираха, че го няма този модел, лошо.

7. ph
    ph е офлайн

Тук е от
    Jan 2009

Някой има ли идея защо от моето D28U от началото на зимата не е капнала 1 капка вода от външното тяло.Веднага добавям,че нямам изобщо дренаж,отвора е чист и няма грам лед и размразява 1 път на ден или изобщо не размразява?За сравнение другото A22U си прокапва слабо.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Един от възможните отговори е защото работи на ниска мощност и не се образува достатъчно конденз отвън които да замръзне и да изтече. Вкъщи единият ми климатик поддържа 18*С и също не тече за разлика от другия които е на 23*С.

10. ph
    ph е офлайн

Тук е от
    Jan 2009

Натоварил съм го в стая +кухня=28м2.Не вярвам да му е чак толкоз весело.Може ли да няма налягане?

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Топли ли? По принцип е малък за 28 м2. Ако се справя - какво повече искаш от машината.

12. Тук е от
    Jan 2009

До Диан- ЧНГ! Имаме помещение от 40 м2, изложение и, ю слънчев запад. Външна, вътрешна изолация, PVC дограма. Предлагат ни Sanyo SAP-KRV126EH. Достатъчна ли е 12-ка за помещението? Коментара Ви за модела (сглобен в Китай). Това трябва ли да ни притесни? Благодарим предварително!

13. ph
    ph е офлайн

Тук е от
    Jan 2009

Топли ама не може да качи повече от 22гр.Вярно че стаята е голяма и затова ми беше чудно,че не прокапва.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от docross
    До Диан- ЧНГ! Имаме помещение от 40 м2, изложение и, ю слънчев запад. Външна, вътрешна изолация, PVC дограма. Предлагат ни Sanyo SAP-KRV126EH. Достатъчна ли е 12-ка за помещението? Коментара Ви за модела (сглобен в Китай). Това трябва ли да ни притесни? Благодарим предварително!
    Необходима ви е доста по-голяма топлинна мощност за 40 м2. Този климатик отдава на отопление 4 kW номинално. Лично аз не бих го сложил в повече от 25 квадрата помещение. За Китай - да не ви притеснява. За Япония също ги правят в Китай.

16. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Необходима ви е доста по-голяма топлинна мощност за 40 м2. Този климатик отдава на отопление 4 kW номинално. Лично аз не бих го сложил в повече от 25 квадрата помещение. За Китай - да не ви притеснява. За Япония също ги правят в Китай.
    Климатика ще се използва предимно за охлаждане и в преходните температури, тъй като основно ще се отопляваме на газ. Посочения модел коя година е произведен?

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

След като е в каталога на Sanyo Europe за 2008/2009 г., значи че е произведен 2007/2008 - кой знае, но и не е толкова важно. Обмисли добре кога ще искаш да те топли, защото аз продължавам да съм на мнението, че е крайно недостатъчен за отопление. А за охлаждане... кой знае.

18. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от deian
    След като е в каталога на Sanyo Europe за 2008/2009 г., значи че е произведен 2007/2008 - кой знае, но и не е толкова важно. Обмисли добре кога ще искаш да те топли, защото аз продължавам да съм на мнението, че е крайно недостатъчен за отопление. А за охлаждане... кой знае.
    Здравейте, Деане искам да се извиня че се намесвам, но и аз съм на твоето менение, а щом ще е за охлаждане и то за помещение от 40 квадрата, то със сигурност ще има проблем с покриването на товара.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 110 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Sanyo на 220V
    От m_dikov във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 23:42
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе