Страница 25 от 110 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 1638
Like Tree68Одобрявам

Климатици Sanyo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2008

Re: Климатици SANYO

Здравейте!Преди два дни си купих Sanyo SAP-DS22T(нов).Първо съм много разочарован от шума на климатика!Правя го на най-слабо да духа и пак си шуми.За сравнение имам в друга стая Mitsubishi пак нов с всички екстри,който е в пъти по тих от саниото,а втория го взех за спалнята и сега ми е много трудно да заспивам!Четох във форума за Саниото че бил супер тих климатик...-пълен смях.Мицубишито е 20-класи над него!Също така имам и проблем с температурата при отопление в икономичен режим.Нагласям примерно климатика на 20 градуса и на сутринта се сабуждам от студ,а като погледна дистанционното показва че съм го настроил на 13 градоса (само си сменя температурата).Ходих до магазина и ми смениха дистанционното с друго,но уви имам същия проблем!Някой има ли представа къде бъркам?Ако някой случайно има добър превод на дистонционното ще съм му много благодарен ако ми го изпрати-Е-mail: andrio_guitar@yahoo.com !Благодаря!

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Това трябва да е дистанционното ти. Ако не е то, значи имаш проблем.
    Ето превод, направен с google и коригиран леко. Точен е.
    [img width=800 height=542]http://img234.imageshack.us/img234/4742/ds22t1wo4.jpg[/img]

[img width=800 height=425]http://img296.imageshack.us/img296/2508/ds22t2fl4.jpg[/img]

4. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Режимите ИКОНОМИЧЕН и НОЩЕН на всички климатици сами си намаляват температурата с 1-2 С на час. Същото и за ТИХИТЕ режими на вентилатора - при тях също не поддържа добре зададената температура, защото лимитира скоростта на вентилатора, затруднявайки пък топлообмена във вътрешното тяло. Твоят има и сензор в дистанционното - ако го държиш на топло - също пречи.

За да ти шуми - не е виновна марката или модела, а 90% е от монтажа - шум на фреона, не нивелирано вътрешно тяло, фабричен дефект или квото е там. Аз с турското LG си спях перфектно 5 години - дори сега повече ме дразни тихият инвертер (някакъв нискочестотен шум от нещо си - като стана и сложа ухо тук-там е абсолютгна тишина, като си легна - го чувам, ама свикнах на 10-тия ден и не го чувам вече, само понякога).

PS. Ама и вие сте едни мазохисти с тия японски климатици на 100 волта. Аз бих се отвратил да гледам по цял ден някво дистанционно с йероглифи, пък ако ще климатика да е с СОР 7, И да нямам и едно описание като хората. Да не говорим в сервиза имат ли описания и опит, ама това е друг въпроса.

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Климатикът има функция вентилация и ако тя е включена се усеща едно леко бучене. Подозирам, че е включена при него.

6. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Enkov защо смяташ че гледам дистанционното по цял ден ? имам други по съществени занимания ,дистанционното не съм го поглеждал 2-3 седмици .. а климатика е наистина тих ,имам 3 различни като другите ми 2 не са евтинярски машини но Саньото е най тих ,има нещо друго

7. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Абе това за японското дистанционно беше вмъкната шега!

Какво може да му шуми на нов климатик, освен кофти монтаж?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

На мен дистанционните изписани с йероглифи ми доставят естетическа наслада. Например йероглифа за охлаждане
    涼しい е много художествен за разлика от скучното английско cool.

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Моето предположение е включена вентилация, но Andrioman ще каже като се появи отново.
    Иначе не може да отречете, че дистанционното е много изпипано.

11. Member
    Тук е от
    Jan 2008

12. Тук е от
    Aug 2008

Зсравейте! Търся превод на ръководство на Sanyo SAP-DS22T.Ако някой може да помогне ще му бъда много благодарен.

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Здравей и на теб, pepo, ама има едно скролерче на мишката, с едно връткане щеше да те отведе при превода
    Ето ти и линк:
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg326186
    Бях го превел за andrioman, но той никакъв не се появи да каже решил ли си е проблема.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2008

Здравейте!Аз съм съобственик на климатик модел SANYO SAP-DS22T .Нуждая се от вашата помощ за превод на дистанционното и ако може да ми обясните какво е предназначението на копчето което се намира от дясната страна на вътрешното тяло,има някакви три позиции и какво е тяхното предназначение.Благодаря предварително!

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Преводът дори е на същата страница. Ето ти линк:
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg326186
    Другото после, че излизам.

17. Novice
    Тук е от
    Dec 2008

Здравеите искам да ви помоля за малко помощ за превод на дистанционно на климатик SANYO модел SAP-A22R модела на дистанционното е RCS-ZP1 ?
    Благодаря предварително!

18. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

http://209.85.129.132/search?q=cache...ient=firefox-a

За това ли говориш? Ако е това дай ел. поща да ти го пратя.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 110 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Sanyo на 220V
    От m_dikov във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 23:42
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе