Тази функция, ограничава максималната мощност на климатика. В БГ няма особено приложение, така че я изключи. Индицира се с подобен на този знак на дисплея на дистанционното " \A". Дефолтната стойност е "изключена" - т.е. не трябва да я виждаш.
Тази функция, ограничава максималната мощност на климатика. В БГ няма особено приложение, така че я изключи. Индицира се с подобен на този знак на дисплея на дистанционното " \A". Дефолтната стойност е "изключена" - т.е. не трябва да я виждаш.
Приложението и е, че сега в големите студове ако го скопиш, може и да стоиш на студено. Да бъде винаги изключена.
Досега съм му намерил приложение само в два случая - при аварийно захранване, за да не си претоваря генератора или при разни *уджици, дето се форсират на мах в он/офф режим.Първоначално публикувано от deian
Той и EX28R е от тази серия Shikisai,но му липсва и на него нон-стоп отоплението...Първоначално публикувано от Kasap
Касап, на колко време дефросва Саньото?...забелязах при мен под минус 5 - 6-7гр.вън почна да пуска на всеки горе долу 2часа- 2 и 10 минути по едно дефростче...вчера около 12-13 минути продължителност днес около 6 минути/даже сега докато пишех го засякох точно 6 минути/...сега е точно минус 10...не мога да му хвана логиката...
Дефроства на около час, при външна -15оС. Ето ти я и логиката каква е https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg406871Първоначално публикувано от teon
При мен нито MHI, нито Toshiba-та са правили дефрост от дни. Сега гледах питите са идеално чисти. Тошо качи на 420 вата. Mишо на 840 вата.
И при мен питата е чиста,консумацията съшо ниска, но явно така е заложено...Мега откъде разбра,че не са правили дефрост?
Ами следя ги. Те не правят ако няма скреж по питата. Беше ми любопитно дали под -12 ще правят. Защото MHI-то съм засичал само до -12 миналата зима. Интересно ми е как ще се държи под -12. Вечерта го засилих на 28 градуса нарочно, работи два часа така на 5,7 ампера и пак не влезна в дефрост. Сега го намалих за да не го мъча. Тошо му е първа зима, но за сега се държи много добре. Изобщо не си дава зор, за пръв път работи като инвертор и не спира, върти се около 425 вата на 24 градуса.
Ами следя ги.
Хмм...абе и аз мойте ги следях таман 2 години ама...
Те не правят ако няма скреж по питата.
... Се оказа,че в големия студ е по-друга работата...
при около -15 и надолу Санчо почва на около 2 часа да си прави кратък дефрост естествено ненужен питата е суха .. просто се изпълнява едно от условията външния топлообменник да е под -17 ако не се лъжа .. няма климатик който има сносна програма за дефрост който да не прави излишни дефрости при тия температури ..
Някой може ли да ми каже нещо за sanyo sap-256vr, всичко е на китайски и не разбирам нищо. Проблемът е, че въобще не иска да отоплява, има ключове по него но не знам какво значат.