Разгледай галерията им от монтажи (стига и там снимките да не са крадени ) на мен ми се виждат красиви може и на теб да ти харесат.Първоначално публикувано от aruba_man
Разгледай галерията им от монтажи (стига и там снимките да не са крадени ) на мен ми се виждат красиви може и на теб да ти харесат.Първоначално публикувано от aruba_man
Не бих ги пуснал в гаража си... Поразгледай из форума - има доста отзиви.
То във всяка фирма има издънки, мисълта ми беше дали са им запазени климите втора употреба? Някъде има само от морга нагоре. Тоя Саньо U 2007-ма ли ще рече? Добре е сякаш. Събота да ида и да го грабна!
Нямам такива черти, ще му бия шута и ще забравя за 100-волтовите. Поне ще знам, че съм пробвал. Вместо да се ядосвам, че съм се набутал с 899 лева си програмирам мозъчните клетки как да изкарам двойно и проблеми нямам.
Добре де кой ще ти е виновен, че купуваш втора ръка 100 волтова машина, която има вероятност да е проблемна примерно. Ако ще купуваш рециклиран поне намери познат, който работи или има познати в съответната фирма, за да не те метнат с покупката.Първоначално публикувано от aruba_man
А нали по едно време казваше, че Хитачито много ти харесва и е желязна машина, 10H2 не е ли на същата цена като Санчо? Щом си доволен от едно нещо не виждам пречка пак да заложиш на него, все пак е проверено.
Даже е по-евтин http://www.technomarket.bg/products/...-ras-rac-e10h2
Нали затова питам, някой да сподели впечатления за втората употреба на ТермоКлима! Че има двама-трима недоволни нищо не значи. И от HTT-3 има оплакващи се, ама пак са доста препоръчвани. Хитачито си е Хитачи - няма грижи с него. Както казах - имам мерак да пробвам 100 волтова машина. Гаража е идеално място за него. Повече от 15 градуса не ми трябват там. НТТ-3 кога ще имат контейнер?
ти питай монтажа му колко пари ще е че малко наглеят ,около 200+ се върти .. откраднали са снимката на JDR
инак Саньото е модел 2007 г ,има много хляб в него още ..
И аз така мисля, че има хляб в него. Ще изчакам началото на Март да видим какво ще дойде в HTT и ще стрелям. Във ВарнаКлима са дошли няколко читави D, DK серии. Някой ако види хубав Саньо като за вътрешен човек някъде - да свирне. Давам рушвети!
Хе-хе-хе! Видя ли ги? По какво ги позна, че са читави?Първоначално публикувано от aruba_man
Исках да кажа, че самата серия е читава! Абе от толкова много климатици все един читав ще излезе за мен.
В стаята в която е сложен Sanyoto е с PVC дограма и вътрешна изолация.Помештението е около 18-19 кв. мисля че е в нормите си за такава големина 14!
Ква 14-ка, ZK28X e девятка май?! За гаража е идеален, 20 квадрата - ама на мен повече от 15 градуса не ми трябва.
Не zk28x е 14 и неиска да разкрежава постоянно работи и кат натрупа цялата пита с лед и вътре вентилатора губи мощноста си и като го намаля примерно на 21 20 и разкрежава работеики външното тяло не включва в този режим
Абсурд, аз доколкото знам, даже номинала на отопление на ZX ZK серията е почти колкото на охлаждане. При това положение климатика дори и за 10-ка не може да мине, камо ли за 12-ка или 14-ка!
Объркал съм се, оправих серията. ZK исках да кажа.