Това на охлаждане ли се получава?Първоначално публикувано от kalcheff1
Това на охлаждане ли се получава?Първоначално публикувано от kalcheff1
edi1, 12 JPL или нещо такова. Само от още 2 ми остана да се отърва Малко невнимание ( по форумите ), после цял живот страдание. Иначе с датчика от дистанционното и собствен ТЕЦ си е пушка.
ПП Май има недоразумение, не са действителни 28. Има нещо лепнато отгоре на вътрешната пита, не се научи китаеца да не слага датчици там.
ПП Извинявам се на собствениците на Санио, че изместих вниманието към най - добрата марка
diksanal Много благодаря за информацията. За сега ще се въздържа от закупуване. Цената ми се вижда висока.
имам санио DK36U от 3 години не съм имал никакви проблеми с него, но напоследък ми прави впечатление, че много често размразява, въпреки, че питата не е чак толкова много заскрежена. това според вас нормално ли е?
Дефинирай "много често" и дай подробности, при какви условия работи.
Ами bobrcoo ,гледам,че отопляваш 80м³ с този санчо,което не е малко,а и пишеш,че повече от 20° не си постигал,което не е добре.И комбинацията от мъгли и ниски температури по Видин,и помещение което явно идва в повече на климатика,ще е така-ще се напъва и по чест дефрост.Та работи в посока на изолацията,или трябва да му помагаш с допълнителна мощност,или рокада.
еми на около час, час и половина, условията са ужасни във Видин неможем да се отървем от мъгла, на северна страна е незнам до колко има значение това
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1322050200[/time]_________________________________________________
утре слагам даисекай 6 за около 18м2 спалня и да му помага, та дано малко окаже влияние, за изолация имам 6см на тухла 30см мисля и за вътрешна на външните стени
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1322050357[/time]_________________________________________________
искам да питам това нормално ли е или е необходима някаква друга интервенция
Sanyo SAP-DK36U
Отоплителна мощност: 4.5 kW (0.3~5.7) 15350 BTU (1020~19450)
Консумирана електроенергия: 1170 W (120~1585)
СОР: 3.85
За тези условия и разположение е нормално-нали все пак си размразява добре,а заскрежава равномерно питата?И щом топли,но помоща ще му дойде дюшеш.
Нормално си работи, предвид условията. Не се притеснявай за машината, ама помисли за дограма/щори/изолация.
големи мъгли и при нас тия дни ,нормално е ,доста голямо помещение си му поверил да отоплява ..
вчера монтирах тошко и разликата веднага се усети, санчо каза офф и си отдъхна. Но разликата между двата е огромна очаквах тошко да е по тих от санчо ама не, а и самото изпълнение и пластмасите са много много различни тошко все едно са го правили в някой гараж, въпреки че и двта са правени в таиланд и малайзия.
Шума винаги зависи и от възприятието на конкретния човек.6-а серия имат и куайът, но зависи дали на този режиим ще може да отоплява добре.Може да го пробваш.Иначе и на моите турбината е само на АУТО.