Страница 10 от 35 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 522
Like Tree25Одобрявам

Климатици Sharp

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2009

Re:Климатици Sharp

Компресорите са на Матсушита (Панасоник) за моделите JR и JHR, а за другите 2 модела GHR и HR са Toshiba.
    Машините са производство Тайланд, някои модели вътрешни тела са китайска сглобка. Оказа се че доста добре се справят при тези условия дори и във Варна където обикновено повечето машини се превръщат в прекрасни ледогенератори.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

9&12GHR също са с компресори на Matsushita - сервизното е пред мен. За HR не знам.

4. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от deian
    9&12GHR също са с компресори на Matsushita - сервизното е пред мен. За HR не знам.
    Дидо, ако може сподели какви са твоите лични впечатления от този модел на Шарп!
    Като го сравниш с аналога на Фуджитсу, какви са предимствата и недостатъците между модела...като почнеш от сглобката и стигнеш до екстрите?

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Нямам лични впечатления. Виждал съм го само в магазин и толкова, не знам как работи.

6. Member
    Тук е от
    Jul 2008

Появиха се добри предложения за конвеционални Sharp-ове от 9 до 24 000 BTU, преди бяха малко скъпички, но сега си заслужава човек да се замисли.

7. Тук е от
    Nov 2006

Sharp в Практикер

В Практикер има 2 модела на Шарп на промоция.В сайта им не пише какви модели са. Някой да ги е виждал или да знае кои са моделите и дали са добри?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jul 2008

9 и 12 LSR -тайлански, най-евтините модели инвертори, А клас, R410A, с plazma cluster ION, малко по-шумни, работят по каталог до -7оС, а не до -15оС както са останалите модели, с малко по-слаби характеристики в сравнение с другите модели. Външното тяло е по-леко от останалите, но е с 2 редов топлообменник, компресорите на другите са на Toshiba или Matsushita, в тези е на водещ производител от Хонг Конг- "Речи", за тези парички е ОК

10. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от bigmouth
    9 и 12 LSR -тайлански, най-евтините модели инвертори, А клас, R410A, с plazma cluster ION, малко по-шумни, работят по каталог до -7оС, а не до -15оС както са останалите модели, с малко по-слаби характеристики в сравнение с другите модели. Външното тяло е по-леко от останалите, но е с 2 редов топлообменник, компресорите на другите са на Toshiba или Matsushita, в тези е на водещ производител от Хонг Конг- "Речи", за тези парички е ОК
    Олеле тия речита ги слагаха в един от най лошите модели CSU на мидея. Ще реват клиентите минали се с този шарп.

11. Member
    Тук е от
    Jul 2008

Същите ги имаше и в едни Мидейки/Housel 12-ки - продадохме около 1000 само с един проблем. Така че съм на обратното мнение

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2007

След дълго чудене и аз реших да премина на 100в. и от днес съм с Sharp AY-T22 SBC,още не е монтиран,за спалня 12кв. добре изолирана.Дали е добър избор тази машинка?

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2007

Опитах да направя две-три снимки не мн.добри
    Прикачени изображения Прикачени изображения

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2008

Успех в превода на дистанционното от китайски или японски (за мен йероглифите са ми еднакво непонятни). май машинката е с година на производство 2006 (т.е. на 5 години) и освен това е правена в Китай, което буди у мен и някои друг въпрос но не искам да ме плюят колегите. Иначе 7-ка за такава стая е ОК. Със здраве да го ползваш

16. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Може ли да ми кажете каква е разликата м/у долупосочените клими (освен гаранционен срок, цена и търговец) и кой е за предпочитане?
    SHARP AY- XP18GR- http://sharpbg.com/index.php?itemID=320&group=2
    Sharp AY/АЕ-AP18GR - http://www.acton.bg/83-sharp/31-%D0%...r/view-details
    Sharp AY/АЕ-X18LR - http://www.acton.bg/83-sharp/32-%D0%...r/view-details
    Предварително благодаря за помощта!

17. Тук е от
    Dec 2009

Някакви съвети относно SHARP AY-XP9LSR - http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=524&group=2 ?

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Цитат на: bigmouth в 12.07.2010, 15:57

Олеле тия речита ги слагаха в един от най лошите модели CSU на мидея. Ще реват клиентите минали се с този шарп.

Наистина ли са с компресор "Речи", и това лошо ли е? Да не са Мидеи с марка Шарп
    Ще го ползвам главно за отопление, на доста студена стая... ще се справи ли? Заслужава ли си за тези пари?

18. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от xxxx3
    Някакви съвети относно SHARP AY-XP9LSR - http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=524&group=2 ?
    Наистина ли са с компресор "Речи", и това лошо ли е? Да не са Мидеи с марка Шарп
    Ще го ползвам главно за отопление, на доста студена стая... ще се справи ли? Заслужава ли си за тези пари?
    Температурен диапазон (-7~ +43)
    Може би, си пропуснал този ред в т.т. данните?!?
    Не зная къде живееш, но зимата има t, които са по-ниски от -7

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 35 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 5
    Последно: 28-11-12, 18:23
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе