Ми да ви кажа имах 4ка последно - така че явно ми върви в рамките на шегата. Иначе просто не проумявам как решавате че самсунг са зле поросто ей така като аз ви казвам, че съм ок с него за сега ?
Ми да ви кажа имах 4ка последно - така че явно ми върви в рамките на шегата. Иначе просто не проумявам как решавате че самсунг са зле поросто ей така като аз ви казвам, че съм ок с него за сега ?
Това не е решено ей така ми е плод на наблюдения над марката от години .. помниш ли като даваха 2х12бту+ монтаж за 500 лв ? много народ изгоряха тогава ,все тарикати вярващи че някой ще им даде читав климатик за 250 лв ..Първоначално публикувано от Sotris
Даааа,верно си беше. Често едната бройка просто не тръгваше след монтажа,ама нали са две,поне части си си осигурил за години![]()
ахахаха е добре ще вляза в темата за самсунг. Сега чакам само Марио пак да ме резне и съм дотамПростете ми аз съм грък в бг и не съм много наясно с климатиците,които тук се тачат
иначе шарп са куул така съм чувал всички са доволни от тях но как ще коментираме цената им ?
Ама какво значи изречението - "Шарп са куул" ? Можеш ли да се обосновеш ? Защо са куул, кое точно ги прави куул? И, да, отново ще те "резна" - защото досега не си казал едно смислено нещо !
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1342355820[/time]_________________________________________________
А за цената им - какво да ти кажа? Плащаш повече, за да НЕ плащаш ПОСЛЕ !ако ме разбираш на къде бия
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1342352271[/time]_________________________________________________
Пък и това, че си грък, няма нищо общо с познанията ти за климатиците - не знам от къде го обади тоя лаф![]()
Шарп са кууул ама не тези за Европа. Ей това, AY-B28SX-W кърти мивки и няма нищо общо с шарповете продавани тук.
Работи и мисля, че скоро няма да спре
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1342868663[/time]_________________________________________________
А за тея дето много псуват самсунг мен поне си ми е хлад и се чувствам екстраааа
Чакай да дойде зимата...И тогава ще чувстваш хлад ( или по-вероятно студ) ,ама едва ли ще ти е екстра...
АХАХАХА!!!! много добре му го каза стелаартоа :D Аз си мислех да е нещо в тоя дух и мойто посвещение Самсунгско :D
мнооого смешно, ама аз настоявам да упосрствам и тва е! Зимата ще си ми духа топло и няма да имам проблеми. Не винаги скъпото е най доброто![]()