Страница 15 от 35 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 522
Like Tree25Одобрявам

Климатици Sharp

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Re:Климатици Sharp

2.  

3. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Забелязах едно несъответствие в данните на моделите AY-S22SXC и AY-S28SXC - флагмана им за 2005г. В сайта на Шарп за Япония за S22SXC и S28SXC пише, че външните агрегати са по 45кг. за двата модела, а в каталога им са 43кг. и 46кг. съответно за 22-ката и 28-цата.
    [img width=800 height=85]http://store.picbg.net/pubpic/6F/F3/141d88121cb06ff3.JPG[/img]
    Кои показатели в крайна сметка са верни, тези от сайта им или тези от каталога им?!
    Всъщност, което и да е вярно се чудя друго, кога ли аджеба ще дойде денят, в който климатик на 220V ще извади такива тежести за 6/7-ца Май никога.

4. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

AY-S22SXC е 43 kg, а AY-S28SXC е 46...Тежеста им се дължи, на системата за доставяне и обработка на въздуха, разположена върху външните тела. А иначе са страхотни машини, спор няма...

5. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    Тежеста им се дължи, на системата за доставяне и обработка на въздуха, разположена върху външните тела.
    Има ли информация някъде, колко тежи само тази система?

6. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Всъщност, което и да е вярно се чудя друго, кога ли аджеба ще дойде денят, в който климатик на 220V ще извади такива тежести за 6/7-ца Май никога.
    Maй само Хитачи -RAS/RAC-18SX8 на 220v. е ''напомпано'' до 36кг. и може достойно да застане до японските си събратя.

7. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Maй само Хитачи -RAS/RAC-18SX8 на 220v. е ''напомпано'' до 36кг. и може достойно да застане до японските си събратя.
    Тя и цената им е приравнена с тези на 100V.
    Ако тази специална система за пречистване, освежаване, окислородяване и т.н. на въздуха тежи 4-5 кила, то външните тела на тези модели - S22/28SXC се изравняват по килограми с ЕХ22/28Т на Саньо. Само не знам Шарпа (S..SXC) има ли този уникален дефрост режим на ЕХ-са?! Ако го има, автоматично този модел на Шаро заема I-во място в класацията ми от любими климатици заедно със Санчо ЕХ..Т

8.  

9. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

има ли този уникален дефрост режим
    Има, да.

10. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    Има, да.
    Това е страхотно
    Всъщност щом топ модела им от 2005г. е с такъв дрфрост режим, предполагам и другите топ модели след 2005г. са с този дефрост или не са?

11. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Тя и цената им е приравнена с тези на 100V.
    Така е,но след време цената ще дръпне поне малко надолу(на всеки му се иска), докато килограмите ще си останат същите.

12. Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    Ама това не е нов модел, имам го поне от година ако не се лъжа? Дори повече като се замисля?
    модела е от две години скоро го видях на промоция в климатици sharp pm-klimatici.com и сериозно се замислям да го взема споделете мнения за цена качество защото това е което намерих след бая ровене.

13. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от danireo
    модела е от две години скоро го видях на промоция в климатици sharp pm-klimatici.com и сериозно се замислям да го взема споделете мнения за цена качество защото това е което намерих след бая ровене.
    Модела, за който става въпрос по-назад в темата в тази фирма го нямат, поне аз не го видях.
    Иначе със същите отдавани мощности е този модел и ще е подходящ за стая от 15 до 18 кв.м. в зависимост от спецификата и. И побързай, утре е последня ден от промоцията.

14.  

15. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

ако загледаш японските аналози високия им клас е с другото вътр. тяло

16. Тук е от
    Mar 2011

Модела, за който става въпрос по-назад в темата в тази фирма го нямат, поне аз не го видях.
    Иначе със същите отдавани мощности е този модел и ще е подходящ за стая от 15 до 18 кв.м. в зависимост от спецификата и. И побързай, утре е последня ден от промоцията.
    Днес се обадих, но се оказа че промоцията на Sharp e свършила и ми предложиха Дайкин който бил на промоция, по това което прочетох не съм фен на марката daikin и продължавам да търся Sharp

17. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от danireo
    Днес се обадих, но се оказа че промоцията на Sharp e свършила и ми предложиха Дайкин който бил на промоция, по това което прочетох не съм фен на марката daikin и продължавам да търся Sharp
    То си пишеше, че промоцията е до 27.05.2011г. и те бях предупредил за това.
    От кой град си, има една друга фирма с ниски цени, където е включен и монтажа. Ето за тази фирма става въпрос, но е от Бургас.

18. Тук е от
    Mar 2011

От София съм просто малко бях афектиран в предишния пост защото изпуснах промоцията, но от фирмата бяха коректни казаха за Дайкин и чакам утре да ми пратят оферта с техните предложения за Дайкин Sharp и Panasonic и ще мисля.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 35 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 5
    Последно: 28-11-12, 18:23
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе