Забелязах едно несъответствие в данните на моделите AY-S22SXC и AY-S28SXC - флагмана им за 2005г. В сайта на Шарп за Япония за S22SXC и S28SXC пише, че външните агрегати са по 45кг. за двата модела, а в каталога им са 43кг. и 46кг. съответно за 22-ката и 28-цата.
[img width=800 height=85]http://store.picbg.net/pubpic/6F/F3/141d88121cb06ff3.JPG[/img]
Кои показатели в крайна сметка са верни, тези от сайта им или тези от каталога им?!
Всъщност, което и да е вярно се чудя друго, кога ли аджеба ще дойде денят, в който климатик на 220V ще извади такива тежести за 6/7-цаМай никога.
AY-S22SXC е 43 kg, а AY-S28SXC е 46...Тежеста им се дължи, на системата за доставяне и обработка на въздуха, разположена върху външните тела. А иначе са страхотни машини, спор няма...
Има ли информация някъде, колко тежи само тази система?Първоначално публикувано от Aleksandars
Maй само Хитачи -RAS/RAC-18SX8 на 220v. е ''напомпано'' до 36кг. и може достойно да застане до японските си събратя.Първоначално публикувано от gnf
![]()
Тя и цената им е приравнена с тези на 100V.Първоначално публикувано от diksanal
Ако тази специална система за пречистване, освежаване, окислородяване и т.н. на въздуха тежи 4-5 кила, то външните тела на тези модели - S22/28SXC се изравняват по килограми с ЕХ22/28Т на Саньо. Само не знам Шарпа (S..SXC) има ли този уникален дефрост режим на ЕХ-са?! Ако го има, автоматично този модел на Шаро заема I-во място в класацията ми от любими климатици заедно със Санчо ЕХ..Т![]()
Това е страхотноПървоначално публикувано от Aleksandars
Всъщност щом топ модела им от 2005г. е с такъв дрфрост режим, предполагам и другите топ модели след 2005г. са с този дефрост или не са?
Така е,но след време цената ще дръпне поне малко надолу(на всеки му се иска), докато килограмите ще си останат същите.Първоначално публикувано от gnf
![]()
модела е от две години скоро го видях на промоция в климатици sharp pm-klimatici.com и сериозно се замислям да го взема споделете мнения за цена качество защото това е което намерих след бая ровене.Първоначално публикувано от Mega
Модела, за който става въпрос по-назад в темата в тази фирма го нямат, поне аз не го видях.Първоначално публикувано от danireo
Иначе със същите отдавани мощности е този модел и ще е подходящ за стая от 15 до 18 кв.м. в зависимост от спецификата и. И побързай, утре е последня ден от промоцията.
ако загледаш японските аналози високия им клас е с другото вътр. тяло
Днес се обадих, но се оказа че промоцията на Sharp e свършила и ми предложиха Дайкин който бил на промоция, по това което прочетох не съм фен на марката daikin и продължавам да търся SharpПървоначално публикувано от gnf
От София съм просто малко бях афектиран в предишния пост защото изпуснах промоцията, но от фирмата бяха коректни казаха за Дайкин и чакам утре да ми пратят оферта с техните предложения за Дайкин Sharp и Panasonic и ще мисля.