Само с надеждата ще останеш че ще ти духа топло ако изкара до зимата.
Само с надеждата ще останеш че ще ти духа топло ако изкара до зимата.
Sotris, пазара на климатици в Гърция е коренно различен от този в България. В Гърция средните температури през зимата са около 5 градуса. Там инвертор рядко се купува, ако се купи всичко работи, защото се ползва най-вече лятото и преходните сезони. Тук е друга бира и се търсят по-класни машини.
Sotris дали много се самозалъгваш ми се струва но по - лошото е че няма да си признаеш !
Добре,не разбирам това е факт. В Гърция наистина е така, никой не дава толкова пара за климатик ! Аз за това и така мисля по въпроса, че тук по тея форуми в бг само парата се гледа...
Колега в Гърция никой не дава пари и за зимни автомобилни гуми! Не сравнявай не сравними неща.Първоначално публикувано от Sotris
Зависи къде в Гърция живееш ! така че не е чак така несравнимо ....
BLUE...Имам позната в Лас Вегас,там лятото е 8-10 месеца,зимата рядко темп падат под 0 гр.Но и там обуват зимни гуми дори !
Точно тия не се отличават с някакъв мисловен процес! На тях ако им кажат по тЕлевизоро да сложат терлъци, ще си ги карат като пичове.Първоначално публикувано от stelaartoa
За какво ти е мисловен процес,когато ясно в ЗАКОНА е казано,че под +7 гр ( не съм напълно сигурен за цифрата ) се слагат зимни гуми ??? Там просто си спазват правилата,а не като нас :
- Онея ми викат " Скачай тука ",а язе си викам " Да бе,те че ми кажат къде да скоча " ,засилих се и льос,5 м встрани от пожарникарите. И ги изненадах.....
Първоначално публикувано от stelaartoa
Твоята позната те е излъгала, ама яко!![]()
Стела, да си беше направил поне труда да погледнеш някой сайт за автомобилни гуми от Лас Вегас. Вероятно щеше да ти направи впечатление, че гумите не се делят на летни и зимни, а само в някои се предлагат и гуми за сняг!
Ахахахаха да бее в Гърция аз съм от Родос родом и там имаме климатици за охлаждане, ама и зимни гуми си имаме, моля ви се да не сме от марс паднали :Д