Взех си
Samsung AQV12FC доволен съм за сега - евтиничък и върши работа !
Взех си
Samsung AQV12FC доволен съм за сега - евтиничък и върши работа !
То лятото почти всички бачкат,ама зимата......Самсунг.....зима.....несъвместими понятия
![]()
Тоя модел,има ли го в каталога на Самсунг,или е от ония неизвестните?
Има го, има го в каталога...ама е пълен ужас ! Сори за думите. AVENGER обясни защо е зле зимата, че човекът се чуди
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341490775[/time]_________________________________________________
Аз и за лятото не съм сигурен колко бачка, но щом казваш![]()
Оффф.Взел съм си го защото мисля че бачка и не виждам конкретно какъв му е проблемът обяснете
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341577240[/time]_________________________________________________
Плюс това за момента си охлажда мноого добре
E...ще дойде време...Ще спре да бачка,ще се размигат разни шарени лампички...Професионално ще му бъде обяснено да изчака 25 дни,докато дойдат да погледнат какво мига...Ще му се каже как разни кодове са се пообъркали,защото напрежението в БГ било нестабилно...Все едно за останалите 500 марки напрежението идва от Суматра или поне от остров Бали . А зимата !!! Лелеее..по -добре да не обясняваме какво ще стане.
П.П - някъде някой беше написал как Самсунг произвеждали най-успешните ледогенератори ,само дето не знаели за това,хихихихи.....
Sotris, не мога да разбера след като откри форумът преди да си купиш климатика, как пък не се ориентира правилно какво да избереш, ами се набучи точно на най-големия б.....к.![]()
Нали някой трябва да докаже твърденията на специалистите!Вместо да му благодарите,вие се нахвърляте...
Благодаря на всички вас помогнали ми в избора на климатици. Монтажьт им е вече кат. Закупих си 2 броя Шарп от Интерсервиз Узунов - Sharp AY/AE-XPC09JR и SHARP AY-AP24GR. Още на другия ден ми ги монтираха представители от фирма Бултайм - Актон . Прекрасна работа свьршиха 2-те момчета Сашо и Цецо! Срьчни, интелигентни и работливи! Благодаря от сьрце на всички вас, които ми помогнахте в избора особено на Марио, както и на управителя на веригата Интерсервиз Узунов в София - Спас Якмаджиев. Да сте живи и здрави и много успехи в бизнеса ви!
![]()
Браво, приятел! Вслуша се в съвета ми и се надявам и занапред да не съжаляваш !!!!Аз самият все още бера чудесни плодове от доверието ми в тая фирма и в климатиците Шарп
И ти желая едно по-хладничко лято
![]()
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341830159[/time]_________________________________________________
ахахаха, абсолютно си прав! И на мен ми е интересно като влиза господин Сотрис в този форум(не нападам никого, нито съдя някого) - защо си взе възможно най-големия боклук, който никой не му препоръчваше ...Първоначално публикувано от stelaartoa
![]()
Да бе не нападате никого, аз до сега една добра дума по мой адрес не чух от някой,колко бил зле климатика,колко това онова онова, ами за сега е идеалка ! Може пък аз да съм първия при който нещата със Самсунг да потръгнат![]()
Всичко е до бройка в днешно време... Все по-занижен е quality Ъшурънсът за съжаление:P Може пък да си уцелил добра бройка, стискаме палциПървоначално публикувано от Sotris
Дано да няма error message-и
![]()
Браво човече!Велик си!Как го уцели!...Ето добри думи.Нещо за числата от тотото ще споделиш ли ,please!Първоначално публикувано от Sotris
![]()