Страница 16 от 35 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 522
Like Tree25Одобрявам

Климатици Sharp

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2008
    Живее в
    Пловдив

Re:Климатици Sharp

Да се похваля и аз с новия ми Sharp ay-t22sx от близката 2006г.За момента работи добре,но имам забележка на режим охлаждане-спя точно под него а само там е мястото където турбината се чува най-силно дари и на най-тих режим.Поносимо е ,ама......Има 3 степени на вентилатора плюс автоматичния,което е доста малко за най-високия клас на sharp.В хола имам Тошиба Ras-285JDR-5 степени на вентилатора от които една изключително тиха.На топло ще го видим как е след някой друг месец.Когато го взех беше боядисан капака в бяло,което не ми хареса като съчетание от двата цвята,та реших малко да го преобразя,дали е станало добре ....поносимо според мен,но по-добре т бялото Ето и малко инафо от стикерите на машината за тези които проявяват нтерес към него.93 w за час си е направо екстра.а квадратурата е 10м2. 2,5kw za 21 часа.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Е честито green - с много хубава машина си се обзавел.Дръж го на автоматичен режим на вентилатора,гледам на охлаждане пада до 400w.отдаването- би трябвало леко да обдухва,ако е оразмерен добре.А за тошибата-тя и конструктивно е направена да духа по нежно,и е идеална за малки помещения.
    За цвета-щом такъв ти харесва-ти ще си го ползваш,и няма да се съобразяваш много с чуждите мнения,а ето го в оригиналните разцветки:
    Прикачени изображения Прикачени изображения

4. Member
    Тук е от
    May 2011

Моля ви да ми кажете нещо за този модел,SHARP AY/AE-XP12HR бива ли го,и става ли за отопление някой ако го има ще съм му благодарен за мнение.Ще е предимно за отопление допада ми като функции и цена моля за мнения и съвет.Благодарско за отзивите....

5. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от salky
    Моля ви да ми кажете нещо за този модел,SHARP AY/AE-XP12HR бива ли го,и става ли за отопление някой ако го има ще съм му благодарен за мнение.Ще е предимно за отопление допада ми като функции и цена моля за мнения и съвет.Благодарско за отзивите....
    За колко квадрата? 16+10= 26 общо ли???

6. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Значи относно моделите по характеристики можеш да ги видиш каква е разликата аз съм с GHR в момента ми духа до главата (за спалня не е много подходящ но покзва външна 9 градуса при зададени 24 спира доста често което води до преоразмеряване стаята е 17 кв.м).
    Така че ти си прецени кое е добро за теб но по данни от тази нощ ghr е доста добра машина за парите си. Немога да кажа какво ще е при - температура но харията говори така или иначе добра машина за не много пари.
    Поздрави и дано избереш подходящото за теб.

7. Member
    Тук е от
    May 2011

Да,с изолация вата вътрешна и на тавана.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318309107[/time]_________________________________________________

Мерси....

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

За тези 26 квадрата ШАРП-а е компромис.И изобщо 12-иците, които обсъждахме за помещението ти, с изключение да речем 12LDC са компромисен вариант, винаги ще са на границата и няма гаранция дали ще ти дадат това, което искаш при ниски температури.

10. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от salky

Амиииии аз съм с този модел - http://narafta.com/product/1063/shar...macluster.html
    На първия етаж съм и при мен е много студено...зимата е ужас, тия мазета под мен лъхат студено и мамата си трака.Нямам изолация, само дето съм с гипс картон, който е лепен и 3 камерна ПВЦ дограма.Отоплявам 26 кв.м хол + преходна спалня.Климатикът е насочен да духа към спалнята, тъй като държим постоянно вратата отворена.Справя се да ти кажа, не мога да се оплача...щом на първия етаж смогва да отоплява такава квадратура...смятай.Писал съм предостатъчно за перипетиите ми с този климатик - голямо куче е.
    При теб ще пее и ще работи.Като минуси не ми харесва, че е много шумен...турбинката му е много шумна и дразни, ама то всеки климатик е шумен.Ако можеш вземи си една Тошиба Дай Сей Кай 6-та серия или както там се чете.Като си решил поне да даваш пари...дай малко повече ама веднъж ги даваш - климатик не се сменя всеки ден, така че си заслужава човек да се стисне и да събере повечко пари, които да инвестира в качествена машина.Фуджитата да ти кажа също са по-добри от Шарпа - по-тихи и по-икономични са.Много ще се замисля дали следващата машина ще ми бъде Шарп.

11. Тук е от
    Apr 2011
    Живее в
    Русе

Здравейте колеги.
    От октомври 2008 имам sharp ay-t25sv. До скоро бях доволен от машината,тя всъшност си е наред но вече много започна да ми тежи това почистване на вътрешното тяло.
    Много е трудна за почистване и така и неможах да разбера как да извадя турбинката на вентилатора който е доста понаслоен вече.
    Имам и Sanyo SAP-DK22T,който е невероятна машина,а чистенето му е направо песен.
    Скоро мисля да се разделя със Шарпа,но молбата ми е ако има някой който знае как се вади турбината да сподели,че ще откача със тези простотии.

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Този Шарп е брутален, не се разделяй с него само защото трудно се разглобява
    Иначе Сашко сигурно ще ти даде насоки. А Саньото си е класика, и при мен мърка подобно .

13. Тук е от
    Apr 2011
    Живее в
    Русе

Да съгласен съм,брутален е,но потдръжката на една машина,е основа за доброто и здраве. И ми е много ш..иано,като не мога да се грижа адекватно за този дзвер...
    Любопитен съм да разбера,колегите как се грижат за машините си,защото Саньото ми е като чистак ново а е два месеца по дърт(не че е кой знае колко),а Шарпа само гледам как се забива със прахоляци + влага лятото,и това е ...
    Мъчил съм секви препарати,но уви нищо не помага...
    Също така пластмасата на вътрешното тяло,забелязвам че е доста трошлива?!
    Затова мисля да се развеждаме!

14.  

15. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от ChillMan
    Да съгласен съм,брутален е,но потдръжката на една машина,е основа за доброто и здраве. И ми е много ш..иано,като не мога да се грижа адекватно за този дзвер...
    Любопитен съм да разбера,колегите как се грижат за машините си,защото Саньото ми е като чистак ново а е два месеца по дърт(не че е кой знае колко),а Шарпа само гледам как се забива със прахоляци + влага лятото,и това е ...
    Мъчил съм секви препарати,но уви нищо не помага...
    Също така пластмасата на вътрешното тяло,забелязвам че е доста трошлива?!
    Затова мисля да се развеждаме!
    Проблема е елементарно решим просто намираш си фирма да ти го почисти със разглобяване нали това ни е работата.

16. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

ChillMan, демонтира се вътрешното тяло, разглобява и се почиства. Става като нов - на две години като се прави, машината е ще ти се отблагодари.

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Имам чувството, че той иска да ги разглобява и чисти през месец .

18. Тук е от
    Apr 2011
    Живее в
    Русе

Не през месец колега,но го правя пролет и есен,което си мисля е напълно нормално.
    Относно откачането на вътрешното тяло,колко ще ми струва удоволствието?
    И второ колко качественна ще профилактиката?
    Защото от опит знам,че човек в българия ако не си свърши сам работата,няма никъква гаранция,че е свършена както трябва. (Не целя да обиждам никого!)
    Аз всъшност исках да знам някой може ли да помогне със съвет,как се разглобва?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 35 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 5
    Последно: 28-11-12, 18:23
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе