Нищо не трябва да се прави, те японците са по-умни от нас и са го измислили, не му обръщай внимание и не се вманиачавай! Нещо което работи не се чепка така просто защото понякога ти е любопитно или скучно, или просто те дразни, защото се скапва.
Нищо не трябва да се прави, те японците са по-умни от нас и са го измислили, не му обръщай внимание и не се вманиачавай! Нещо което работи не се чепка така просто защото понякога ти е любопитно или скучно, или просто те дразни, защото се скапва.
Какво означава когато timer s. clean индикатора свети червено при изключен климатик?
Толкова ли е трудно да отворите ръководството? Че даже и диск са ви дали.
Някакви отзиви за машината хубави,лоши,отвратителни.Никой нищо не споделя ,или вече е забравена
Като е топло е така, но когато вънка падне под 2 градуса и консумацията му не пада под 220 вата, заради повишения минимум. Ей сега е с консумация 70 вата и леко си подухва топлинка, със сигурност не е хладно.
Да уточня, че става въпрос за 281PDR, братовчеди са с 5-а серия
Не, няма никакви индикации, но пък се чува, понякога малко, понякога повече. Моите пуфтят, пъшкат и кипят по време на размразяване. Също така не поддържа коректно зададената температура, почти винаги е с -2/-3 градуса надолу на авто вентилатор. Ама за този недостатък съм писал отдавна в друга тема.
Интересно ми е може ли да замерите при консумация под 100 в ,колко градуса е изходящата струя.При мене климатика ми е с деклариран минимум на топлотдаване от 850 w ,и когато е на минимум и low степен на турбината ,при стайна температура 22 гр и зададени 21-22 гр духа със около 30 гр изходяща струя която се усеща като студена.И ми е много интересна как със отдавана мощност от под 500 в,ще духа топло.Субективно ли е това или сам връща турбината на нощен режим и едва духа.
Този пост е редактиран от avenger; 09-11-14 в 10:58.
Я стига глупости, в сервизното е обяснено как става хавата с настройката на температурата. Съвсем други са проблемите на петицата, а поддържането на зададена температура не е сред тях. Нито пуфтенето или шумове от фреон при дефрост. Всичко зависи от правилния избор на вътрешното тяло и минималния тръбен път. При работа на минимум е коректно да се говори за температурна разлика между засмукван и изходящ въздух.
dodo майтапя се.Що се отнася до сервизното какво пише,че можеш да корегираш температурата чрез джъмперите.Я кажи колко хора могат да го направят ,да барникат и т.н.Това не е работа на обикновения потребител