Сигурно наистина е така![]()
Един въпрос относно плазма филтъра на този климатик. Първите 2 месеца се чуваше съскане когато е включена функцията PURE и намирисваше на озон, но в последствие нито шум, нито мирис. Нормално ли е това?
Тази система има нужда от почистване, не само от използване.
Зависи от много неща: Влажност, степен на вентилация, време на работа, чистота на плазмената касета ... Не всеки път се усеща мириса на озон.
С тази миризма се свика и вече не се усеща така както в началото.
Здравейте,
може ли да ми помогнете как да настроя автоматичното рестартиране? както е описано в инструкциите не става.
По начина описан в инструкциите настройвам автоматичното рестартиране, но при спиране на тока, после климатика не тръгва сам.
Нещо не правиш като хората. Бутона се задържа при работеща машина. След това чакаш да изпиука и машината спира сама. Гасиш и от дистанционното и след минута я пускаш отново.
Пак пробвах и след като натисна и задържа reset климатика спира, но не изпиуква.
Аз имам проблем с този бутон, не работи коректно и непрекъснато прекъсва. Едвам успях да активирам ауторестарта. Има и други функции (сервизни), които изискват още по-дълго задържане на бутона в натиснато състояние. Няма как да стане на практика, така че може да се наложи да се смени цялата платка. Предполагам, колегата има аналогичен проблем. Ако да, ще се наложи да финтира.
Сваля се капака и бутона се натиска директно. Понякога капака ако не е добре легнал след монтажа може пъпката да не е над бутона. Работа за три минути е. ... Чак пък платка да се сменя е доста пресилено. Дори проблема да е в бутона, което е малко вероятно, един бутон от този тип е 30 ст.
Този пост е редактиран от Mega; 07-03-14 в 21:12.
Най-накрая стана след като задържах доста, изключи се и се включи пак. Напоследък често се случва през нощта да излючва тока и понеже климатика е в детската стая ми беше нужно да задействам рестарта. Без климатика стаята бързо изстива когато е студено.
Благодаря за съветите.