Тошибата е вече почистена -топлообменник,турбина ,сменена е рейката.Преместен е на друго място-на трегера над прозореца.След различни опций мисля че това е най-точното място.Очаквам сега да покаже още по-добри възможности.
Тошибата е вече почистена -топлообменник,турбина ,сменена е рейката.Преместен е на друго място-на трегера над прозореца.След различни опций мисля че това е най-точното място.Очаквам сега да покаже още по-добри възможности.
Хоризонтална и вертикална.Те са на едно,не са отделни части.
Здравейте ,при почистването на Дайсейкая ми направи впечатление един отвор намиращ се в ляво до втория дренажен отвор.Някой знае ли какво му е предназначението.В сервизното нещо не можах да го намеря.Пускам снимка
Заготовка за аспирация.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
А възможно ли е поставянето на такава? Предполагам не е нужно само шлаух ?
Може, що да не може. Един вентилатор на 12 волта, контролер, включваш тръба за въздух и готово. А не е ли по лесно да си отвориш прозореца?
https://most.bg/phantom-sentry2-5-25-fan-contr.html
Разбира се че е по лесно.Просто питах информативно.
Не, неможе
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Здравейте, някой може ли да препоръча фирма/специалист в София за профилактика на климатик Toshiba Super DaiSeiKai-5 10-ка. Ползва се от 6г. и не му е правена досега профилактика, така че мисля, че му е дошло времето.
Сега не е много удачно време за профилактики. Преди месец беше по добре...
Да споделя малко информация за Дайсейкая въпреки че е стар модел и едва ли някой го интересува.Имам модела от около 5-6години и чак сега разбрах и усетих потенциала на климатика .Комфорта и работата който създава напълно ме удовлетворяват.Изключително незабележима работа.За сега е настроен на 23гр и дистанционното не се пипа.Турбината на ауто.Пиша този пост за да се знае от бъдещи потребители колко е важен монтажа-както цялостния така и на вътрешното тяло.При не добро позициониране на вътрешното климатика няма да може да покаже потенциала който има.Сега след толкова време мога да кажа че климатика наистина е хубав ,въпреки че има и някой недостатъци за който съм писал.Все пак идеални неща няма.Затова аз два пъти местих вътрешното и чак на третия път ''уцелих''мястото.Така че пак се повтарям монтажа е изключително важен ,както и избора на климатик.Весели празници и най-вече много здраве за вас и близките ви.
Попов, имаш ли голям луфт на хоризонталната клапа?
Popov , къде/как е бил монтиран предните два пъти и къде сега ?
Този пост е редактиран от Mig82; 19-12-18 в 14:25.