Да има луфт ,луфта е може би малко по-малко от една фиксирана степен.Немога да преценя колко градуса са точно ,ще те излъжа.Но за да е на 45гр на отопление трябва да ''обера'' луфта ръчно.Незнам дали ме разбираш какво искам да ти кажа но ДА, луфт има и то само около 45тия градус.
Здравейте! Дойде време за чистене на вътрешното тяло, вече не отделя необходимата топлина, дори забелязвам че и компресора не може да се изфорсира както беше в началото, та въпроса ми е докато го почистя дали постоянното ползване на HI Power ще го скапва много?
Колеги, търся моторче за хоризонталните клапи или линкове, откъдето може да се поръча такова. Не е задължително да е оригинално. Благодаря.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Няма да успея да кача снимка до началото на месец октомври догодина, ще пиша пак. Мислех, че са еднакви за модела. Благодаря!
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
В сервизното накрая ги има чарколяците, сигурно е това 4302D003
IMG_20231124_115522.jpgIMG_20231124_115459.jpg
След 10 години експлоатация.
- - - - - - - - - -
Този пост е редактиран от joro_vk; 03-12-23 в 14:38.
По-вероятно е да е на слънце и да се саморазпада рециклираната пластмаса.
Като гледам как е пожълтяло всичко...
Не е задължително да е на слънце, просто толкова е "програмирано" от производителя да издържи и .....да купуваш нов климатик.
И при мен картинката е същата след 13г. години експлоатация на MHI ZG серията - 2007 г..Започнаха да се ронят/саморазпадат.
Интересно, че само малките клапи имат проблем, другаде пластмасата се държи засега....
Писах на Кондекс, казаха, че соления въздух във Варна е виновен.....
Този пост е редактиран от Palev; 07-12-23 в 09:16.
Моите засега държат, въпреки че съм източно изложение и пече та не се трае. Плафона на терасата се счупи една вечер и издрънча на плочките, остана само ламарината дето е завита за тавана. Дръжките на дограмата сменях, изпочупиха се.. Саксии от тея пластмасовите карат макс 1 година на терасата и стават чупливи като солети. Винаги държа едната щора дето е до климатика пусната да не го пече директно.