Над 500 продадени Daiseikаi, няколко UruruSarara и нито едно Hitachi от TOP модела. Хората са будали или?
Над 500 продадени Daiseikаi, няколко UruruSarara и нито едно Hitachi от TOP модела. Хората са будали или?
Цена около 3000лв с монтаж.С какво е толкова по-добър от другите модели.Аз дайсейкая ми се вижда скъп,хем го взех с отстъпка ,а тоз направо разбива с цената.
Тои (PSB флагмана) не е еквивалент. Класът и ефективността му са на по-високо ниво. Колкото етерата на Панасоник е еквивалентна с осмицата на дайсейкай, толкова и PSB на Хитачи е еквивалентно на нея. Опитваме се да сравняваме машини от съвсем различни класове. Едва ли потребителите са наясно за какво си пишем. Достатъчно е да погледнем продажбите. Няма фасада около нас, без окачени на нея, поне няколко мидеи. У нас цената продава, за съжаление. За ценителите на комфорта, осма серия на дайсейкай би им задоволила напълно очакванията. Няма да останат недоволни от нещо, гарантирам![]()
Този пост е редактиран от dodo_pv; 14-12-14 в 18:58.
Здравейте, имам едно питане относно плазменият филтър на Daiseikai 8. Ползвам такава машина от 2-3 месеца. В началото като включа филтъра се чуваше леко характерният звук (може би като съскане) и ако поработи по-дълго време и лека миризма на озон. Сега обаче звука изчезна, не усещам и миризмата. Лампата за включен филтър си свети както обикновено. Има ли друг начин да се разбере дали филтъра работи или да звънна направо на фирмата, която го е монтирала да дойде да погледне. Не намерих нищо в потребителското упътване, все още не съм се заровил в сервизното.
Благодаря
Отвори капака на вътрешното и го рестартирай , ако и това не помогне викай техниците!
Нищо и няма на касетата.Като нова по-силно се усеща миризмата, след време не чак толкова, като се замърси.
Еди, нищо общо няма миризмата на озон с младостта или старостта. Тя и свистенето зависят от влажността на въздуха в помещението. У нас, тя вече падна с повече от 20%. Като се съмнява в работата на йонизаторите (турили са два броя), да вземе един пулверизатор с вода и да пръсне няколко пъти отгоре, над тялото. Ако прекали, ще даде грешка. Ако не, ще си спести ходенето до УНГ. Хем ще засвисти, хем ще замирише.
Имaх предвид чистa.При ТОШО съм зaбелязaл подобно нещо.Кaто я измия се усещa по-силно.