Неее,имам предвид да не са на ауто,а от дистанционното да зададеш позиция,тогава пак ли ги мърда при он-оф?
Неее,имам предвид да не са на ауто,а от дистанционното да зададеш позиция,тогава пак ли ги мърда при он-оф?
Да, от дистанционното ги задавам ръчно и пак ги вдига при он-офф.
Помоли ги да ти го сменят с една девятка на Панасоник - Етера, като удължат тръбите с още толкова, колкото са ти сложили. Моторчетата на клапите им са много по-тихи от на тошибите. Алгоритъмът им на работа при сън повече ще ти допадне. Качи ни при възможност една снимка на разположението на вътрешното тяло спрямо стаята, да видим как са нещата.
Успех!
Този пост е редактиран от dodo_pv; 13-01-15 в 10:00.
Много тъпо решение на тошиба,да бяха оставили едно ауто и готово.При панасоник както му сложиш клапите,така си седят без значние он-оф.Преди да сменяш машината пробвай и съвета на Alexi,като си легнеш ги оставяй вдигнати,вместо да си вкарваш големия филм.
green_hooligan как така го слагаш на 25 пък той поддържа 21 че и изключва постоянно .. намирисва ми на неправилно място на вътрешното тяло
Щом тази тошиба ти работи он оф за теб спасението е 100 волтов климатик с наистина нисък(реален) минимум. Мицубиши хеви е с много по висок минимум и освен че ще работи он оф ще подминава температурата която си задал поне с 2 градуса.Пробвай една вечер с вдигната клапа как ще е като температура. Има вариант да сложих от дистанционното клапата най нагоре и на ръка да я наведеш колкото искаш. Пробвай различни варианти климатика ти е много хубав не бързай да го сменяш.
ама със съскането на фреон кво правимтя си има нисък минимум даже много нисък на хартия добре е да се замери до колко слиза и дали се вдига под нулата
Алекси, 8-цата вдига минимума, за разлика от 5-та серия. Еди го е написал горното обратно.
Вече е направено и описано, направи си справка!
Ако е такава работата, да търси стария модел PKE, при него го няма този проблем, а на хартия го дават със същите параметри.
е 5та серия не включва ли и 2та цилиндъра под нулата или под 2° ли беше ..
Под 2 градуса, при по-ниски натоварвания на компресора.
5-цата включва втория цилиндър тогава, когато се появи нужда от по-голям дебит на фреона, но при достатъчно високи обороти на компресора, за да има максимална ефективност. Външната температура не влияе директно, а необходимия топлопренос. Вижте хубаво графиките!
Здравейте, малко снимки от монтажа.
DOX.bg - Файл организатор за лесно споделяне и съхранение на файлове
Направих и клипче, но не се чува като че ли добре. нарочно съм свалил клапите надолу, за да може хода при вдигане до най-горно положение при спиране да е най голям. На телефона се чува много по-добре от на компа. Към края се чува и свистенето. За съжаление файла е малко голям. Извинявам се предварително.
мда движението на клапите е шумничко .. шума от фреон може да се дължи на къс тръбен път като цяло няма какво да направиш по въпроса освен опит да ти сменят климатика с друг модел ако чак толкова те дразни