Живот и здраве след 4-5 месеца сподели дали е оправдал очакванията ти
Живот и здраве след 4-5 месеца сподели дали е оправдал очакванията ти
Тези фуги при затворени клапи за момента страшно много загрозяват "фасадата" на иначе чудесно изглеждащата машина. Интересно ми е, тези от Вас, които са специалисти в климатичната техника, дали са опитвали някакви решения на проблема. Някак си, не мога да се примиря с факта, че съм даваме една маса пари и получаваме такива фуги насреща. Интересно ще е, да се види, дали при всички ни са на едни и същи места. Ако някой има желание, да качи по близки снимки за сравнение и аз ще кача моя, евентуално да помислим за решение на тази недосмислица......
Нито има проблем, нито недомислица. Тялото стои достатъчно високо, за да не се набиват фугите в очите (те са при отворени клапи). До него има картини, само едната от които струва 2 бона. Хората тях гледат, не климатизатора. Работата му е да е тих и да не се натрапва с присъствието си. Осмицата е точно такава и това е най-важното. Майната и на цената, у нас всичко е по-скъпо.
Не съм си у нас, за да видя, но съм постнал снимки в темата. Какъв е проблема да качиш и ти, за да видим? Ако имаш фобия към асиметрията, изравни си ги фугите. Важното е, че ваната за конденза не измята и не прави проблеми. Другото е несъществено.
Момчета очертава ли се задаването на нов Дайсейкай на хоризонта за следващата година?
рано е още според мен да се каже .. обновиха леко сузуми ( фейслифт ) та може и дайсейкай 8.5 да излезе
Малко офф , но все пак ....чудя се за 35м2 ~90m3 между тази Toshiba Daiseikai 8 16ка или Нокрия 14 ? Кое е по-удачния избор? Разполагам с къща,в която е монтирана Нокрия 14 - голям звер е , но ми е интересно и как работи Тошибата....та се чудя какво да избера за апартамента?
Много зависи тези 90 кубика колко са изолирани. Като цяло 16-ката на 8-ма серия не е кой знае колко мощна. 5.500 по номинал, а при -15?
Дали има някъде сервизното на Daiseikai 8 ? Искам да метна едно око и да сравня с нокрията ? И аз мисля,че везните клонят към Нокрията,единствено,че е малко шумна ,но съм супер доволен!
няма как да топли без шум ,10 кВ имаш..на тих режим е поносимо тиха но не е машина за спалня все пак
Здравейте, все още съм на етап избор и покупка на климатик. Интересува ме фирма в Бургас с добре осведомени и обучени консултанти за оглед и евентуална покупка. Благодаря предварително.
Пиша тука защото съм се спрял на марката и по-специално на Дайсейкай 8.