Страница 60 от 169 ПърваПърва ... 1050585960616270110 ... ПоследноПоследно
Резултати от 886 до 900 от общо 2532
Like Tree1872Одобрявам

Toshiba Daiseikai 8

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2016
    Живее в
    видин

Отговор: Toshiba Daiseikai 8

dodo_pv, при теб по време на подсушаване на вътрешното тяло клапите остават ли леко отворени !? При мен има отстояние от около 2 см. При MHI-ZMS-X клапите са напълно прибрани и обдухва два часа.

2.  

3. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Наред са си машините.
    Този пост е редактиран от dodo_pv; 26-06-17 в 19:22.

4. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Плазма йонизатора работи ли ви /работи в смисъл да го надушваш/ или само диодчето свети?

5. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от dramli Виж публикацията
    dodo_pv, при теб по време на подсушаване на вътрешното тяло клапите остават ли леко отворени !? При мен има отстояние от около 2 см. При MHI-ZMS-X клапите са напълно прибрани и обдухва два часа.
    Когато работи на подсушаване през тези 2 часа включва ли на загряване, или само вентилира въздуха?

6. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

25ZM-S само върти.

- - - - - - - - - -

...но това изсушаване може да се разреши или не с бутонче от ДУ./за МХИ/
    Този пост е редактиран от milanov; 26-06-17 в 20:18.

7. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от Jack Krauser Виж публикацията
    Когато работи на подсушаване през тези 2 часа включва ли на загряване, или само вентилира въздуха?
    Само вентилира. Този е европейски модел. Някое говедо е задало времето от японсия оригинал, който загрява вътрешното. Затова питам, как да му забърша л@йн@та. Кажете ми комбинацията

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Додо,
    Моите не сушат по половин час - по час и половина, а може и повече, не съм ги засичал с точност.

10. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

III серия върти 2 часа, с включена плазмена касета и топлене.Не ми се вярва да може да се променя с код това време при 8- ицата.

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Топленето в какво се изразява, минава на отопление на минимум.

12. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от tony34al Виж публикацията
    Додо,
    Моите не сушат по половин час - по час и половина, а може и повече, не съм ги засичал с точност.
    Какви са твоите? Осма серия върни точно 30 минути след стоп. Пета серия върти сигурно 4 часа. Мицубиши хеви върти два. Не, че нещо, ама 30 минути трябва да върти, ако преди това е обърнал за малко цикъла на отопление. Ако няма комбинация за удължаване на времето, сигурно има такава, да го кара да обръща цикъла да топли за момент, преди да спре? Но за тоя компресор, с тая дроселираща система едва ли ще е безопасно в жегите. Любопитен съм, как дроселира трета серия в режим на отопление при 26 градуса или повече навън?

13. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Излъгал съм.Не са 2 часа, а 4 часа подсушаване.Миланов, не знам топленето как точно е конструирано, не съм се заглеждал.Просто клапата остава леко отворена и до нея се усеща леко топъл полъх.Възможно е да върти и стайния въздух, а не да включва на отопление, не съм съвсем сигурен, не съм се заслушвал дали компресора работи.Додо, при такива температури не съм го пробвал на отопление.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

"......не съм се заслушвал дали компресора работи...." Ако не ти представлява трудност се загледай някой ден дали компресора работи. Интересно е.

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Ще го направя, но не знам кога.Рядко машините работят на охлаждане в къщи, най-много няколко дена в годината.Ако жегите се задържат още няколко дена, вероятно е синковеца да си пусне машината да поохлади.

17. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    Само вентилира. Този е европейски модел. Някое говедо е задало времето от японсия оригинал, който загрява вътрешното. Кажете ми комбинацията
    За това не ти е необходимо да го препрограмираш.
    Същото нещо може да го направиш като го оставиш на вентилатор и от таймера задаваш колко още време да вентилира, преди да се изключи. Само трябва да натиснеш 2-3 копчета повече.
    Обаче не вярвам да има особен резултат.
    Снощи, преди да си легна пробвах да изсуша вътрешното тяло и пуснах климатика на отопление на 28° за 10 минути, след това нагласих таймера да вентилира още около 20 минути преди да се изключи.
    Сутринта като погледнах, само питата беше суха, ваничката пак беше пълна с вода.
    Според мен за да изсъхне напълно вътрешното тяло, трябва поне половин час да работи на отопление. Само от вентилиране не виждам никакъв ефект, даже и да върти няколко часа. Водата си остава вътре. Поне при мен е така.

18. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Днес синковеца беше пуснал климатика.Преди половин час го спрях и си започна цикъла.Компресора се чува да работи на някакви минимални обороти и като пипнах обменника вътре, ми се струва едва, едва топъл.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. TOSHIBA DAISEIKAI V
    От joro_vk във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 1052
    Последно: 27-08-24, 10:56
  2. Отговори: 50
    Последно: 02-11-14, 22:31
  3. TOSHIBA 13 PKVP-E Super Daiseikai 5 или TOSHIBA 13 SKVP2-E Super Daiseikai6
    От MisterT във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 63
    Последно: 28-01-14, 12:35
  4. Toshiba Super daiseikai Ras 13 pkvp V или Toshiba Super daiseikai RAS-B13N3KVP 6.5
    От jovan във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 1
    Последно: 23-04-13, 18:36
  5. Toshiba Daiseikai RAS-B10SKVP-E
    От ivlbg във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 16
    Последно: 06-11-09, 17:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе