Кое съм плюл и кога? Ако не ме лъже паметта, един друг потребител плюеше с всички сили една машина, след което, си я купи точно нея. Сега стилът се е запазил, но неговата просто е изключена от мантрата.
Кое съм плюл и кога? Ако не ме лъже паметта, един друг потребител плюеше с всички сили една машина, след което, си я купи точно нея. Сега стилът се е запазил, но неговата просто е изключена от мантрата.
Стига сте ми вкарвали чужди думи в устата, недоволен съм от скопения и компресор, спрямо петицата и от цената. Другото си е наред, с изключение на сбърканите таблици с параметрите в инженерното, заблуждаващо някои колеги. Мислите ли, че ми беше лесно да я взема? Три дена обикалях да гледам наляво и надясно за какво точно става въпрос. На място видях дайсейкай 6 и дайсейкай 6.5, не вписващи се в представите ми за машина, предлагаща очаквания от мен комфорт. Моделът RAK-35PSB на Хитачи го нямаше никъде закачено... Пък и помещението е всекидневна, не спалня, така че да направя компромис със скопения компресор не ми беше проблем. Не е ясно още как ще охлажда при работеща готварска печка, ама ще видим.
Този пост е редактиран от dodo_pv; 26-01-15 в 11:47.
На лепенките на вътрешното тяло отдолу пише Made in Japan на моите, погледни там.
Додо ако ще продаваш Тошибата казвай аз си падам по машини със скопени компресори
И на моята пише така, но не са я залепили японците. Пак казвам, изнасяната техника от Япония за Европа си има стандарт за етикетиране и означаване. Работил съм с тяхна техника и съм монтирал различни техни агрегати по наши машини. Всичките се етикетират по един и същи начин, нямащ общо с това при RAS-10PKVP-E.
Скопен е на осмицата, щото няма минимумите на петицата. Липсват и сума неща по хладилната част, но за сметка на по-големия и ефективен топлопренос. Ти откога се привърза така към по-високите минимуми
е то няма машина на 220 волта с по нисък минимум от дайсейкай ,приличен е особено на 10ката .. нея бих я сложил в едно по големичко помещение тука гледам се гаврят с машината в 12-15 квадрата спокойно ще топли и 25
На 10-ката минимума по добре ли го държи бяха писали 120 140 вата което е много добре, но при студено време дане става и той 400-500 вата, което нее много нормално
Toshiba RAS-10G2KVP-E Service Manual (Page 48 of 127)
Тази функция била за хептен капризните
48стр. Точка 22
В дясно е обяснено как става. По дефолт от завода функцията е изключена.
Някой ако забележи нещо друго интересно да споделя
Това е безумие! Шумен Daiseikai означава само едно, че някой му взима акъла. Тези машини са "шумни", когато работят близко до максимума си. Дори тогава не са шумни, а по-скоро натоварени. Което означава, че не са попаднали на стопани. За какво си купувате мощни машини, ако ги ограничавате софтуерно? Това ограничава и дефроста.
Другата есен (Х-ХI месец 2015) дали ще се предлага този модел (Daiseikai 8) или ще бъде изместен от по-нов ?