Задай трета или четвърта скорост на турбината, и свали температурата на 24 или 25 градуса. В стаята ще си е пак 23.5. Излишните дефрости ще спрат. В това сухо и хладно време, само етериите дефростват редовно.
Задай трета или четвърта скорост на турбината, и свали температурата на 24 или 25 градуса. В стаята ще си е пак 23.5. Излишните дефрости ще спрат. В това сухо и хладно време, само етериите дефростват редовно.
Не е вариант. Климатика е на 3.2м от бебето и духа диагонално срещу него. Предпочитам да духа по-топличко.
- - - - - - - - - -
...и по слабичко.
- - - - - - - - - -
Снощи трябваше да мина на 28° за да поддържам 23.5. Много топличка струйка. Яко ли съм в преразход?
Този пост е редактиран от DDM87; 08-01-17 в 12:27.
След 3 метра няма как да е топла струята.
Sent from my K012
След третия метър няма струя, дори на трета скорост Само жегата остава...
Жегата около себе си обаче моя хол както е 6 метра кво правим ..
Не си закачайте машините, мен ако питате.Има дистанционо за тази работа, не сме в Скандинавия все пак.
На мен ми държи 3-4 градуса под заданието на Авто вентилатор. Някой беше писал из форума че има джъмпер който прави -2 / +2 градуса като се премести. Мисля че в моя случай би бил полезен, защото под 1-2градуса външна вътре трябва да съм на +2 градуса задание, а под -8-9 даже на +3-4
Ауто турбината си е ленива. При мен есенните месеци беше добре, но откакто застудя просто не става. Държа го на 2-ра, 3-та и много рядко четвърта степен според външните температури. Пробвах само да вдигам градусите, но резултатът беше че започва да напъва доста компресора без да вдига много вентилацията което води до осезаемо по-голяма консумация. Така че, в студеното време вентилация поне 2-ра степен и нагоре ако трябва, според спецификата на помещението!