тя освен дължина има и диаметър ,и профил на лопатките ... потока зависи и от дизайна на тялото а усещането за шум е субективно примерно Панасоника ми го даваха 21 дБ но имаше едно специфично виене въздушния поток и за мен не беше тих климатик ..
Ето снимки от 8-ма серия. Огромни външно и вътрешно тяло. Външното е по-тежко дори от 6-та серия. Предния панел на вътрешното е много лек металик ако се вижда от снимката.
IMG_2813s.jpgIMG_2814s.jpgIMG_2815s.jpgIMG_2816s.jpgIMG_2817s.jpg
Този пост е редактиран от Mega; 17-07-14 в 21:04.
За феновете на Daiseikai, ето как изглежда машината на стената. На собствениците честито и със здраве да си ги ползват.
IMG_2848.JPGIMG_2860.JPGIMG_2841.JPG
А собственикът на два от тези на снимките благодари за професионалния монтаж
Да, би било чудесно dzukero да сподели впечатления от работата на машинките - шум, разпределение на струята, комфорт и т.н.
Че пак ми предстои климатизация на помещение и 8-цата ми се вижда добър кандидат след 5-та миналия път...
С това сбъркано време нямам повод да ги пускам още. Иначе първоначалните впечатления са много добри. На автоматичен режим почти не се чуват а на тих направо не се чуват. За струята има настройки - 3 посоки за насочена и 3 за разпределена. Едното външно тяло ми е на терасата - ако не го хванеш с ръка не можеш да разбереш дали работи. Вътрешните монтирани изглеждат много по-добре отколкото очаквах. С три думи - засега много доволен
Да, и на мен дизайнът на вътрешното тяло ми се стори малко дръвен/правоъгълен, но дано на живо не е така (т.е. просто да не е фотогеничен ).
Иначе за поведението - идеално! Със здраве и дълго време да си го ползвате!