Естествено първото...
Има много "други неща" в тази категоричност. И какво означава в наличност? Всичко е в наличност, складовете са пълни.
само недомлъвки.....
Мега, колко оплаквания си имал от фх, или някой друг? Ако си правите изводи на база форумните изказвания на 1-2 потребители, това е крайно несериозно да се плюе...
За разлика от теб аз имам реален досег с машините и не пиша неща, които не знам. Ако си мислиш, че се информирам за машините от форума си доста наивен. Знам идеално какво се купува, какво си заслужава, отношението на вносителя, последващия сервиз и какво ли не. Няма да влизам в спорове, предполагам и на колегата не му дреме. Имаше питане и той отговори, аз го подкрепих. Обосновавам се само пред клиентите си. Те правят избора си. Тук не съм длъжен, пък и не мога да напиша всичко по разбираеми причини.
Е така отворен въпроса със сигурност причините не са в машината....
Никой не е казал, че машината е лоша или, че има проблеми с нея. Въпроса беше друг. Поне аз така го разбрах, предполагам и колегата, или - коя машина от двете си заслужава повече. Сега надявам се не е нужно да се обяснявам за избора си? Ако има нужда от безмислени спорове, админите да отделят нова тема и да се започва ...
Чакай да влязат рекламните агенти на Panasonic и LG и кашата ще стане пълна.
Някой може ли да ми каже дали вътрешните тела на Дайсейкай 8 могат да участват в мулти система по подобие на тези от серия 6.5 ?
Не съм чул да могат, но не е изключено.
За ФХ да вляза - скоро имаше случай на свирещи лагеги на климатик работил под 1 седмица.
По каталог 8-ицата не може да се ползва за мулти.Може след време да измислят нещо, но за сега явно не става.
Както може би сам знаеш лидер в свирещите лагери на пазара са Панасоник и моделите на Дайкин, Тошиба и прочие, които ползват Панасонишки мотори. Като цяло Самсунг нямат проблеми с лагерите.
Ентусиазмът ми идва от факта, че една 12-ка самсунг се продава за 2 пъти по-малко пари от една 12-ка ФХ и въпреки това не й свирят лагерите.
На конкретния ФХ му свиреше левия лагеР.
еди, по каталог доста неща са невъзможни, но практиката показва, че има достатъчно съвместими модели външни/вътрешни. Според мен комуникационният протокол е един и същ (няма причина да е различен), което означава, че би трябвало да се чуват. Въпреки това само тест на практика може да покаже дали е възможно.
Предстои ми купуване на Дайсекай 8 ,моля дайте някъкво инфо за тази машина?