Първоначално публикувано от
FatBoySlim Развеселихте ме от сутринта.
dodo_pv в твой стил бих продължил с един друг мой казус
Мисля да зарина форума на една баварска марка автомобили с негативи. Разхода по книжка ми се различава съществено от написания от производителя с повече от литър. Хммм.... Дал съм един куп пари, а тоя кошник ще ми харчи отгоре. И не само това ...задавам 24 на климатроника и решавам да проверя как работи. Вадя термометъра и ужас!!! В колата 22,8C. Викам си... прецаках се много с тая бангия.Онзи ден пък на магистрала си карам със скорост Х на темпомата, а на gps-а на китайския ми телефон показва с 5 отгоре. Тия тъпи немци един скоростомер не могат да направят.(а телефона ми Miki Maus S10 и е хипер точен).
Обмислям чип тунинг да и направя - едно гаражно майсторче ми каза че ще помогне и ще свали разхода. Той по принцип прави мебели, ама я знае материята.
Можело да ми отпадне гаранцията на автомобила, ама кво разбират тия в официалния сервиз. А и то една гаранция... нищо от горепосочените не покрива, даже и джантата ми която заприлича повече на зарче след едно минаване покрай Пазарджик не искат да ми оправят.
Моля кажете какво да правя... Не се издържа! Обмислям да си продам колата и да я сменя с Tata Inca. За 10 пъти по-малко пари получавам почти същото, а и като е толкова евтина едва ли ще ми се занимава да пиша във форума и ще имам повече време да ходя за риба