Не,нямам оплаквания от външното,няма вибрации и шум...лятото съм слагал чашка с кафе отгоре и не мърда
Дам външното е супер тихо и не се чува че работи.
Да попитам .
Снощи се пусна тошибата на отопление и съскането вече не се чува пък и не се усеща свеж излизащия въздух??
Какво да правя ?
Или да си чакам пак да дойде лятото за да проработи йонизатора!
Ще потърся брошурката, където беше писано за ограничаване на озонирането или нещо такова беше.
Дали работи може да може да се хване с ватметър. В off, примерно ще има около 10W консумация. Натискаш бутона pure и ако не качи 2..3..4W може и да не работи. Поне на 6-та този тест е много показателен, работи ли качва 3W, и на мирис също се усеща. Като поработи само прескача на ватметъра 9-12-9W. И на усещане е по слабо.
- - - - - - - - - -
А когато не работи /а синият диод свети/ се върти около 9W, 8,5...9,5 и няма никаква миризма.
Нямам в апартамента ват метър пък и климатика е на твърда връзка.
Така че консумация няма как да меря.
За мириса нищо не се усеща .
Дори когато го купих зимата не се усещаше.
Сега лятото проработи и се усещаше по свеж въздуха.
При Панасоника примерно се усеща осезаемо миризма.
Нз дали ако изкл дайкин пречистватели нещо може да се промени.
Едва ли !!!Сега като се замисля лятото и двете работеха и се усещаше йонизатора
Не знам имам ли озонатор .
За влажността вкъщи тя винаги е около 50% .
Имам Дайкин Уруру пречистватели и те работят освен на пречистване и на овлажняване.
Зададена им е стойност 50%.
Сега погледнах станцията в хола и показва 22.6 градуса влажност 49%.
Лятото е пак около 50%.
Някакви препоръки?
п.п. С додо не храним симпатии един към друг по някаква причина.
Този пост е редактиран от avenger; 11-10-17 в 21:20.
Препоръки нямам, аз не следя моя. Понякога го усещам, друг път не. Следя само да е чиста машината. Забелязал съм, че зимата го усещам, лятото не. Вероятно има значение. Имаш и Plasma и Йонизатор.
Това което имаш на осмицата, като рибена кост се води Picoion система. А долу, при клапите, ти е йонизатора. Просто не си обърнал внимание. Формата му е по различна.
Този пост е редактиран от Rafailiev; 02-10-17 в 23:39.