части има що да няма .. не си допирал до ремонт .. всичко се намира за европейските ,за японските не съм търсил
части има що да няма .. не си допирал до ремонт .. всичко се намира за европейските ,за японските не съм търсил
Платка за вътрешното на 6-та търсих, където питах греда. За този модел не можели да ми доставят търсената резервна част. Ако се сещаш за някъде, драсни някой ред.
Намерих тук ЦЪКhttps://www.climatecontrolltd.co.uk
за 80евро+доставка, но ме насочиха към местния/локалния търговец. Пак греда. А вече е и с по-висока цена 110евро. И от тук нагоре ценово се обесмисля цялата процедура.
milanov, Като цяло от поведението ти са вдигнали ръце доста колеги, както чувам. Предлагал съм ти нова платка, барабар с датчиците, докато машината ти беше в гаранция. Ти отказа, защото трябвало да ти я снимам и да я одобриш лично! Вкарваш форума в заблуда с безумни постове. Дълго се колебаех дали заслужаваш жеста. Последен шанс ти давам, платката е налична заедно с датчиците. По-добра оферта няма, нищо не ти пречи да пробваш. Ако не ти хареса си върни старата. Пари никой не ти е искал. С писане по форума като стара мома, няма да се оправят нещата, ако има проблем ще се види веднага.
Предвид кореспонденцията си с колегата Мега преди няколко години смея да твърдя че думата му на 2 не става.Приемам дословно написаното от него за истина и очаквам отсрещната страна за мъжки отговор!
Надявам се да спре да форсира турбината при всяко тръгване. При мене работи до около -12° външна on/off. Кажи речи в по-голяма част отоплителния сезон. Не е никаква драма ако е в офис, дневна. Ако се спи за мене е дразнещо. За друг може да не е.
Не искам да е свалена от друг климатик, от същата серия/партида произведен преди 5г. И на други потребители им работят така 6-те, писали са във форума, явно тях не ги притеснява такъв начин на работа.
Към момента платката за вътрешното тяло на дайсейкай-6 се предлага под друг парт номер, различен от този в сервизното от 2011г. Защо е така, не знам.
В темата за дайсейкай съм дал извадка от сервизните на 4 модела според които външният вид на платките е абсолютно еднакъв, видимо не се различават една от друга.
Понеже ако нещо сменявам ще го правя лично и на мой риск, искам всякакъв чаркаляк да съм го купил и да е мой. Винаги има вероятност да каже нещо кръц/пуфф да няма после недоразумения.
Ами вземи платка от 6.5 тогава, пак е същата. Явно при мен и при още трицифрена цифра клиенти, машината работи различно. Хем при мен е само в 12 квадрата, а не я чувам как работи.
Миланов, време е да минеш на дърва или газ ми се струва.
Баш па газ!? Айде да не отваряме и тая тема. За дървата гласувам с две ръце
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Кюмур казваш. Утре ще мина през топливо ако имат кюмбета дайсейкай или хеви се мятам.
Ако има "Сиганска лИбоФ" за японския пазар - скачай!
Какъв японски пазар, да фъсне малко фреонец (към едно лимонадено шише) и ще се кротне проклетия дайсейкай 6 И минимумът ще стане минимум, и пукането ще спре, и ладното ще стане истинско!
Аз отдавна му писах, че също като мен не се долюбват с климатиците...
Миланов, знам че не е моя работа, но според мен няма смисъл да занимаваш повече форума с драмите си. Видя се, че с писане до побъркване тук няма да постигнеш резултат, който да те удовлетворява. Само се терзаеш, но вече дразниш дори и непредубедените. На колко човека из темите даваше задачи както за дипломна работа да ти мерят с часове нещо си...
Този пост е редактиран от VanDan; 04-11-17 в 21:15.
Май модератора трябва да се намеси и да затрие доста постове!