части има що да няма .. не си допирал до ремонт .. всичко се намира за европейските ,за японските не съм търсил![]()
части има що да няма .. не си допирал до ремонт .. всичко се намира за европейските ,за японските не съм търсил![]()
Платка за вътрешното на 6-та търсих, където питах греда. За този модел не можели да ми доставят търсената резервна част. Ако се сещаш за някъде, драсни някой ред.
Намерих тук ЦЪКhttps://www.climatecontrolltd.co.uk
за 80евро+доставка, но ме насочиха към местния/локалния търговец. Пак греда. А вече е и с по-висока цена 110евро. И от тук нагоре ценово се обесмисля цялата процедура.
milanov, Като цяло от поведението ти са вдигнали ръце доста колеги, както чувам. Предлагал съм ти нова платка, барабар с датчиците, докато машината ти беше в гаранция. Ти отказа, защото трябвало да ти я снимам и да я одобриш лично! Вкарваш форума в заблуда с безумни постове. Дълго се колебаех дали заслужаваш жеста. Последен шанс ти давам, платката е налична заедно с датчиците. По-добра оферта няма, нищо не ти пречи да пробваш. Ако не ти хареса си върни старата. Пари никой не ти е искал. С писане по форума като стара мома, няма да се оправят нещата, ако има проблем ще се види веднага.
Предвид кореспонденцията си с колегата Мега преди няколко години смея да твърдя че думата му на 2 не става.Приемам дословно написаното от него за истина и очаквам отсрещната страна за мъжки отговор!
Надявам се да спре да форсира турбината при всяко тръгване. При мене работи до около -12° външна on/off. Кажи речи в по-голяма част отоплителния сезон. Не е никаква драма ако е в офис, дневна. Ако се спи за мене е дразнещо. За друг може да не е.
Не искам да е свалена от друг климатик, от същата серия/партида произведен преди 5г. И на други потребители им работят така 6-те, писали са във форума, явно тях не ги притеснява такъв начин на работа.
Към момента платката за вътрешното тяло на дайсейкай-6 се предлага под друг парт номер, различен от този в сервизното от 2011г. Защо е така, не знам.
В темата за дайсейкай съм дал извадка от сервизните на 4 модела според които външният вид на платките е абсолютно еднакъв, видимо не се различават една от друга.
Понеже ако нещо сменявам ще го правя лично и на мой риск, искам всякакъв чаркаляк да съм го купил и да е мой. Винаги има вероятност да каже нещо кръц/пуфф да няма после недоразумения.
Ами вземи платка от 6.5 тогава, пак е същата. Явно при мен и при още трицифрена цифра клиенти, машината работи различно. Хем при мен е само в 12 квадрата, а не я чувам как работи.
Миланов, време е да минеш на дърва или газ ми се струва.
Баш па газ!? Айде да не отваряме и тая тема. За дървата гласувам с две ръце
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Кюмур казваш. Утре ще мина през топливо ако имат кюмбета дайсейкай или хеви се мятам.
![]()
Ако има "Сиганска лИбоФ" за японския пазар - скачай!![]()
Какъв японски пазар, да фъсне малко фреонец (към едно лимонадено шише) и ще се кротне проклетия дайсейкай 6И минимумът ще стане минимум, и пукането ще спре, и ладното ще стане истинско!
Аз отдавна му писах, че също като мен не се долюбват с климатиците...
Миланов, знам че не е моя работа, но според мен няма смисъл да занимаваш повече форума с драмите си. Видя се, че с писане до побъркване тук няма да постигнеш резултат, който да те удовлетворява. Само се терзаеш, но вече дразниш дори и непредубедените. На колко човека из темите даваше задачи както за дипломна работа да ти мерят с часове нещо си...
Този пост е редактиран от VanDan; 04-11-17 в 21:15.
Май модератора трябва да се намеси и да затрие доста постове!