Вносителят
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Вносителят
Вносител...те вносители много като трябва да ти продадат климатика. А после...
После към тях оплакванията, а и не са кой знае колко.
Миланов, сменяй напрежението и тошибата ще спре да се успива!
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
климатика има ясно изразен проблем .. аз недоумявам защо решението му ( колкото и нелепо да е все пак климатика заработва криво ляво коректно ) не се прави още при инсталирането ,ами чакат да изреве пак някой пишман клиент решил ,че давайки 2500 за 9ка няма да има проблемиотърваха стотици клиенти по тоя начин .. напомнят на една друга марка в миналото ..
Защото тук първо не си търсим правата .
Второ нямаме държава която да ги натисне.
Трето глобите са супер малки ако изобщо има такива.
Такова нещо няма да си го позволят в Друга страна.
След оплакване на група от хора срещу дадена марка и модел следва разследване по случая и доказателства.
След това мнооого солена глоба за вносителя и изтеглянето на продукта от пазара за сметка на Марката.
Мога и с примери да говоря ,но няма смисъл.
В БГ принципа е следния аз съм вносителя плащам си такса спокойствие, а вие си се оплаквайте.
Кофтито за вносителите е ,че вече сме в Европа и които иска може да почне да си скарва климатици от страни членки на ЕС.
Трябва малко акъл да се сетиш.....затова вносители много.
Всеки има право да си внесе, монтира и в последствие да си поддържа и ремонтира , собственият си климатик. Друг е въпросът , дали ще може.
Вариант при по-горните условия, но с гаранционна поддръжка от оторизирана фирма, няма как да се получи.
След като е оторизирана значи е оторизирана от дадената маркА!
Следователно при положение ,че имам дадена техника от тази марка и тя е в гаранция значи при проблем те трябва да ми отговорят/отстранят проблема.
Това не е за сметка на оторизираната фирма ,а за сметка на Марката.,!!!
Изобщо не си запознат с материята в сферата на климатичната техника.
Вносител/официален/оторизиран/...смехурия...думички без съдържание....на моят климатик нови резервни части никой не предлага. А що се е продавал климатика по магазините тогава.
Факт !
Не съм запознат с климатичната техника и не твърда обратното.
Запознат съм с нещата за които говоря или поне как става в нормалните държави/ вносители.
В България също стават ,но след ползване на жокер обади се на приятел .
Като нямаш ядеш дървото и си плащаш като поп.
Затова казах ,че нямаме държава пък и тези 500 години робство са се отразили на манталитета.
Когато спрем да си мълчим и търпим много неща ще се подредят .
Лека вечер време е за барове!
Абе става и без жокер, но е тегаво и мъчително, отделно прехвърлянето на отговорност - вносител, търговец. Сори за офф-а, Сашо чисти, ако искаш