И при мен си държи точно толкова, колкото е на дистанционното, не съм имал никакви проблеми.Иначе аз спя на 18 градуса /при LDC-то/, а синковеца ми на 19 при ТОШИБА-та.
И при мен си държи точно толкова, колкото е на дистанционното, не съм имал никакви проблеми.Иначе аз спя на 18 градуса /при LDC-то/, а синковеца ми на 19 при ТОШИБА-та.
Аз преди време лекувах едни митцубишита защото си вдигаха клапите като минават в он офф режим по следния начин.Вдигам от дистанционното клапата най нагоре и после ръчно я навеждам по позицията която искам. Климатика си мисли че клапата му е горе и не я вдига когато минава в он офф режим. Пробвай ако искаш така една вечер но много леко нагласяй клапата да не повредиш зъбчетата на моторчето.
Дайсейкай са илекувани още във фаза проект. Когато им активираш SLEEP, правят точно това. Не им трябва намеса. Колкото по-малко се пипат, толкова по-добре си вършат работата.
Като на слийп духа леко и намаля компресора и изстива стаята ,какъв е проблема да зададете 25-26 за да е примерно 23.И как спите на 18-19 гр не ми е ясно.Аз ли съм се разглезил не знам ,ама съм свикнал да си спя и зимата по боксерки и тениска,полу-завит с леко одеяло.За целта климата вечер е на 25-26 гр и тих режим за да може реално в другия край на стаята да е 23-24 гр.
Ми може и дa и се рaзглезил, знaм ли.Aз съм нa 47 и от кaк се помня, спя нa хлaдно и по гaщи.Зaвивaм се с някaкво мекичко нещо, кaто юргaнче без кaлъфкa.Не понaсям вечер жегa.LDC-то е нa 18 грaдусa, инaче не могa, дрaзни ме.Виж, женaтa другa рaботa, тя си спи с вaтените гaщи.
Има стари учебници по хигиена, където пише как да спиш, за да се наспиш. 25 градуса е оптималната температура за зимен секс (това не го пише). Леките одеала и боксерки са излишен лукс в случая.
Dodo_pv ми оправи настроението за вечерта. Значи не ми е шумно, а ми е самотно, трябва ми по-висока температура и гол с гадже в леглото. Само аз ли не мога да си активирам слиип режима. С риск да ме оплюете,че съм невежа при мен има копче comfort sleep което в книжката с упътването пише,че е за нагласяне на разни таймери и когато го натискам в режим отопление нищо не се случва. А pure режима използвате ли го заедно с режим за отопление?
Истината е ,че моторчето много бръмчи и какви са тия движения на клапите. Като достигне зададената температура се притварят и след известно време отново се отварят и от време на време се развърта турбинта, за да мери температурата. По-интересното предстои след това. Започва да работи компресора чува се свистене на фреон във вътрешното тяло , което продължава пак неопределено време компресора изключва следва пауза, след това компресора завърта отново и вече турбината заработва.При тази работа без да духа естествено консумацията е същата.Каква е тази безмислица не знам ?Тръбният ми път е 3,60 метра и той вече ако е къс?
green_hooligan - Режима за сън се активира от бутона FAN !
Проблема на повечето не е в климатика а в главата. Престанете да се вничате в тях и всичко ще е тип топ.[emoji6]
Заглеждам я тази 8-ца като евентуална нова придобивка,но се чудя дали са оправили проблемите с шума!? Моята 6-ца си припуква (проверява ме дали спя ) :D и като работа е по-шумен и не мога да го сложа в графата най-тихи климатици. Последната година го държа само на първа степен,защото поддържа най-точно зададената температура и е по-малко шумен. Ако е на ауто си заспива на 3 градуса под зададената. На втора степен е шумен и не е комфортно да се спи. Силно се надявам да има повече отзиви за 8-ма серия,за да може човек да си изгради по-ясна представа как се представя машината при бъдещо закупуване.![]()
8-ицата е с по-добро вътрешно тяло, по отзиви на ползватели, пък и според книжата.По принцип ДАЙСЕЙКАЙ никога не са били от най-тихите климатици на хартия, макар да съм се убедил, че са по-тихи от данните, дадени в сервизните.Защо не ползваш КУАЙЪТ режим, когато спиш.
Нещата не зависят само от мястото на датчика, а и от мястото на монтаж на машината и начина на настройка при работа.Аз никога не съм имал проблеми с моя дзвер, колкото задам, толкова прави.
Модела си е много добър, но хората са вглеждат твърде много в него. Неща от рода колко шумяло моторчето на клапите и дали държал 1 градус по-малко от заденото са несъществени,при условие че машината топли безотказно незвисимо колко минус е отвънка и на всичкото отгоре с тънка сметка за ток. То на хубавото лесно се свиква, а човешкото око насита няма.