ее щом е престъпление закво се оплакваш сега тука
ее щом е престъпление закво се оплакваш сега тука
Той не я стига въобще температурата. Работи 5,6 минутки и спира - прибира се на най-горна позиция и не работи нщо. След това след много време - около 30-40 минути евентуално тръгва за още 5 минути, или въобще не тръгва с часове.
А относно упреките, че климатика е голям - не съм съгласен, защото много добре си топлеха двата целия апартамент 3-те стаи.
Пак уточнявам какъв е казуса - да се прави ли някаква друга проверка/инспекция на климатика за повреда евентуално или е нормално да не иска да работи така с 2 см до тавана.
прочети внимателно кво сме ти писали вместо да питаш едно и също като малоумен ...
Глупости, разликата в минимумите е 150W. Минимумът на 13ката даисейкай 8 е по-нисък с 200W от седмицата на MHI.
Основният проблем е че повечето майстори ги мързи да шпакловат таван и пляскат окачен защото е по-лесно и бързо!
Най-безболезненият вариант е да се изреже част от окачения таван по две педи встрани и и отпред на климатика. Дайте снимка и кажете от какъв материал е тавана и ще ви посъветвам как да стане.
С 2 см до тавана няма как да работи. Няма дебит. Удушен е. Това е все едно затлачени филтри. Много затлачени.
Този пост е редактиран от DDM87; 01-12-17 в 02:54.
Не го знам как е точно, но може да се направи проба със свален капак. Така ще се отвори достатъчно пространство за засмукване на въздух. Ако остане ситуацията едва ли двата сантиметра ще са основната причина.
Да, със свалени капаци тази зима, напролет рязане на тавана, а може и да си останат със свалени капаци докато издържите ако върши работа!
Аз съм за това че 2 см са му достатъчни, няма как да се затапи от това.
Затапи го с нещо отгоре на 100 процента и провери дали ще се държи пак така.
Изобщо не са достатъчни...Защо се изказвате, без да знаете какви са изискванията на производителя?!
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
а на бас че ако не е тоя успиващия се модел ще си работи доста прилично с тия 2 см ,най много да се наложи да му задаваш 1-2 градуса над желаната температура
А на бас, че ако беше боднал една 18-ка в коридора, щеше да се отоплява по-комфортно от сега, само с една машина? Толкова забавни постове не бях чел скоро. В този ред на мисли, защо не завърти вътрешното тяло на 180 градуса, с клапите към тавана? К'во толкова?
Предложете нещо по-смислено е, философи! milanov ви разби с предложението за капака тоя път! Браво, Миланов!
Собственика е сгрешил...в това спор няма. Решението е демонтаж и правилен монтаж отново.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk